I gang

Åh Januar, din ondskabsfulde kuldespreder. Jeg er så træt. Jeg kunne sove hver dag, hele dagen, alle dage. Agnes er sur og jeg er ikke engang længere sikker på, om det stopper når hun fylder seks? Hvad nu hvis det først stopper når hun starter i skole? Så er der pludselig endnu længere til sommer. I morges stod jeg stort set kun op, fordi jeg kom i tanke om, at der er faxe kondi dåser i køleskabet på arbejde. Man kan nok ikke tale om en klinisk depression, men januartræthed er vel også et begreb?

På plussiden er jeg i gang med nytårsforsættet om mere hår på hovedet. Det vil vare nogle mdr. inden vi ved om det virker, men jeg har fundet de her kosttilskudstabletter på denne her hjemmeside. De får gode anmeldelser af andre og indeholder ting som omega 3, zink og noget de kalder Taurin? Muligvis et magisk hårvitamin? Jeg krydser fingre, og lover at sige om det virker. Måske skal jeg tage et billede nu, og gemme, og så lave noget før og efter selfie, om tre mdr?

20140120-184933.jpg

Samme sted har de denne her rigtig gode dag- og natcreme fra Dr. Scheller. Med de allestedsnærværende chiafrø og tidselolie. Den er min hud blevet glad for, den fugter virkelig godt. Hvilket der er brug for i januar, og især når man samtidig er i gang med at kassere en milliard billedbøger der støver og er tørre. Den dufter en lille smule, men af noget godt.

20140120-185205.jpg

På projektsiden ligger den magiske mystiske magibog lidt stille, men Agnes er stadig meget glad for den og skal have den med til fremvisning i børnehaven i morgen. Pædagogen har lovet at tage den i sikker forvaring bagefter. I stedet for, er jeg fortsat med stjerne patchwork tæppe projektet, der har ligget stille i et års tid. Pludselig er det det, jeg vil. Og det går stærkt fremad.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv, Sponsoreret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

7 Responses to I gang

 1. Karin skriver:

  Du vil nok ikke vide det her, men Ida er lige blevet 10, og hun er så småt begyndt at være lidt mindre sur lidt længere ad gangen. Fra 1 til 10 år bare hårdt arbejde, synes jeg 🙂 Jeg håber, vi når at få vejret, inden de bliver teenagere…

  • thejulesrules skriver:

   Arrgg 😉 Jeg synes bare min store datters surhed forsvandt da hun startede i skole. Og da hun blev ni var hun SÅ nem. Er hun stadig, nu 10.

 2. Anne Christine skriver:

  Har du tjekket med lægen om du mangler D-vitamin? Efter jeg har fået påbud om D-vitaminer i den mørke del af året har jeg tabt min mørke-træthed. 🙂

  Min ældste var enormt sur i en del år; det hjalp da han fik en lillebror og således ikke længere var enebarn. Og så hjalp det endnu mere da hans stemme blev mørk, ansigtet bebumset og fødderne større. Han gik fra ok sød tween til monstersød teen. Jeg krydser fingre for at det sker for alle jer, der har børn på vej derhen.

  Lille tip: Gør jeres børn afhængige af fysisk berøring: Nussen i håret, strygninger på kinderne eller ryggen. Jeg kan få min teenager til næsten hvad som helst når jeg har gnubbet ham lidt i hovedbunden…

  • thejulesrules skriver:

   Jeg tror det er noget andet med drenge AC? De er sødere som teens.
   D vitamin… Det kan vel ikke skade bare at tage noget?

 3. Ditte N. skriver:

  Uh jeg stemmer helt sikkert for før- og efterselfie! Er selv igang med samme projekt, jeg er dog hoppet på Silica, men det er vist lidt 50/50 om det virker. Oh well, nu må vi se 🙂

 4. Pingback: Ting der virker | Om livet i al almindelighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.