Ikke for sarte sjæle

I dag har min datter nået en milepæl. Hun har rent faktisk skidt på sin potte. Der er nogle kyniske sjæle derude, som ikke synes det er alverden, men for en pige på 2½ er det stort. "HOV!!" udbrød hun begrejstret og ret overrasket, ved synet af den. Hun blev heldigvis ikke bange for den, og hun blev heller ikke ked af det da vi skyllede den ud i det store toilet. Hun sagde bare "farvel lort" og trak selv i snoren. 

Hun er også begyndt at synge med på sange. Det overraskede mig meget og kom nærmest fra den ene dag til den anden. Alle de her sange, som hun har hørt hele sit liv, kan hun jo nærmest alle teksterne til, og nu synger hun pludselig med.

Jeg har selv brugt det meste af dagen på at forberede mig til det unævnelige, og jeg føler mig bedre forberedt end nogen sinde før. Jeg har styr på det, på en måde jeg slet ikke er vant til og det føles godt og sikkert. Uhh, er I ikke bare spændte?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Kommentarer til Ikke for sarte sjæle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.