Juhuuu – årgang 0!

Aii, ved I hvor tæt jeg var på at overse det? Jeg VIDSTE ikke det allerede kom i aften, men det GØR det! Min yndlings dokumentar serie EVER! Jeg elsker de mennesker, selv de sære af dem. Og især småpigerne.

Jeg har set det hvert eneste år, lige fra starten af, og jeg tuder ALTID næsten hele programmet igennem! Da de blev gravide og da de blev født, og da de var små og nuttede og besværlige. Og da de lærte at gå tudede jeg, og da de fik egne værelser og mindre søskende og flyttede og blev skilsmissebørn og lærte at tale og løbe og synge og startede i børnehave. Hell, når de handler i føtex tuder jeg! ALT ved de børn er rørende, også selv om jeg ikke er hormonal pt. Nu fik jeg faktisk en klump i halsen bare af at skrive om det! 
Nok meget godt stoffer skal i biffen med en ven i aften. Så kan jeg rigtig tude igennem uden hans fniseri og skæve sideblikke. Det er sådan en sport han har udviklet når vi ser tv. At holde øje med mig ud af øjenkrogen… – tuder hun mon nu? Eller NU? NU? Nogen gange stirrer jeg tilbage og snerrer ad ham HVAD???? Så trækker han i land. Men kun i kort tid. Og han vinder hver gang, for jeg kan næsten altid tude over et eller andet i tv.
Første år de sendte årgang 0 – det må jo så være i år 2000 – ville jeg så gerne selv være gravid, men det ville min daværende kæreste ikke. DA tudede jeg virkelig meget. Andet år, 2001, tudede jeg rigtig meget igen, for da ville jeg endnu mere være gravid og jeg var helt sikker på at det blev jeg aldrig, for da troede jeg nemlig at jeg slet ikke KUNNE! Men så, år 2002, havde jeg pludselig en ny kæreste og VAR rent faktisk gravid i 4. md. ca. og selv om jeg havde døgnkvalme, så tudede jeg helt vildt meget til programmet – nu af lykke mere end af misundelse. Og i år 2003 tudede jeg, fordi jeg da var med i den eksklusive klub, og bare VIDSTE hvordan de havde det, og hvad de talte om, for Klara så det sammen med mig og var 6 mdr. gammel. Og i de efterfølgende år tudede jeg bare på den helt almindelige måde. Og hvert år når de er færdige med at sende programmerne, så savner jeg dem allesammen, som var det gamle venner.
Nogen jeg kender mener man skal vælge en favoritfamilie, og mange af dem jeg kender kan bedst lide dem der med købmandsbutikken et sted i jylland, måske fordi mange af mine venner med børn bedst kan identificere sig med dem? Men jeg kan bedst lide dem i Valby, hende med de store øjne og den søde mand (som stoffer engang har arbejdet sammen med) og de to piger og lillebror. Det er dem, som minder mest om mig og mit liv. Jeg kan nu heller ikke stå for dem i slagelse eller korsør eller hvor de nu bor – de to piger er så kære og smukke. Selv om deres far er et fjols, efter min mening. Den der præstefamilie er ok, men jeg forstår simpelthen ikke deres prioriteringer. En ting er at være glad for sit arbejde og have nogen ambitioner. Noget andet er at lade det fylde det hele og komme før familien. Det er fint for nogen, men jeg ville ikke kunne leve sådan.
Nå, glæder vi os? Det er kl. 20 på tv2. Vi kan se det sammen? Og så mødes vi her bagefter og tuder, ok? Fino!
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

25 Kommentarer til Juhuuu – årgang 0!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.