julegodhed og mad

Så er jeg hjemme fra julemarked i Odense. Det var helt utrolig koldt, men også fantastisk hyggeligt! Jeg solgte for 60 kr. Liberty kugle hårelastikker og brugte for … lidt mere end det… Nogen købmand bliver jeg nok aldrig, jeg har aldrig gået på handelsskolen og jeg lever af at låne ting gratis ud, hver dag.

Det var så hyggeligt at dele bod med Anne og AB og møde nogle flere bloggere og kreadamer. Så jeg vendte hjem, helt fyldt op med jule-ånd og den lækreste indiske mad jeg har fået i årevis.

Vel hjemme, har Agnes sat min julegodhed på en hård prøve hele dagen. Det er ikke så meget det, at hun siger nej til alting, eller at hun har sin egen mening, eller at hun aldrig vil have tøj på, og når hun så har fået det på, så vil hun aldrig have det af. Det er egentlig mest det med, at hun hele tiden skubber ting ned, kaster ting ned, taber ting ned, vælter ting ned og hælder ting ud. Jeg får spat af hendes uforsigtighed. Men jeg har dog stadig en stor rest julegodhed tilovers, og vil derfor gerne komme med en opfordring.

Jeg har modtaget en mail fra en mad-blogger! Ja, de findes jo derude og i søster-solidaritetens jule-ånd, skal vi nu hjælpe en af dem. Nadia, som blogger på Foodfanatic.dk (der desværre er nede i skrivende stund… måske er hun blevet hacket af en ufin med-kombatant?) skal vinde et ophold på en kokkeskole.

Aj, helt ærligt, hvorfor skal hun det? Hvorfor skal vi hjælpe en helt fremmed kvinde med at slippe billigere om at komme på en dyr og fancy kokkeskole??

Hold nu op. Det skal vi, fordi vi kan. Fordi det snart er jul, fordi søstersolidaritet aldrig går af mode, fordi vi elsker mad!

Stem på Nadia, og gør det nu, for der er kun 3 dage tilbage af konkurrencen. Og hvor sejt kunne det ikke være, med en dansker der vandt en irsk konkurrence, fordi de mega inflydelsesrige bloggere/bloglæsere havde stemt på hende? Jeg synes, vi skal hype det totalt i hele blogland! Så bare hug det og skriv på din egen blog! Kom nu! For sjov – gør det! Styr verden!! Muahahahahaha!!!

STEM HER! Bare tryk like!

Og tak, fordi du altid gider lege med. Du er den bedste bloglæser i verden! Nej, det er du. Jeg mener det.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Kommentarer til julegodhed og mad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.