Julen falder tidligt i år!

I går modtog jeg noget helt fantastisk med posten. En sprit ny, lækker hardback roman. En, jeg har håbet på i årevis, men ikke vidste hvornår ville komme.

Den sjette roman i serien om shopaholicen Rebecca Bloomwood!! Mini shopaholic, hedder den, og det kan man jo sige sig selv, fordi den forrige hed Shopaholic og Baby.

(som jeg, ps. er riiiiimelig overbevist om, at Sophie Kinsella skrev, efter at hun havde mødt mig og baby Klara ude i Fields, til en bogsignering! Jeg havde Klara med i klapvogn, og hun sov, så hun var ret sød den dag. Så fik jeg mine tre bøger signeret – “to Julie – happy shopping, Sophie Kinsella” og så spurgte Sophie ind til, hvad det var for noget yndigt tøj Klara havde på (cowboyjakke fra Next, body fra katvig og posebukser fra Ej sikke lej) og så fik jeg fremstammet, på mit gebrokne engelsk, at jeg synes, hende Becky skulle få sig et barn. Fordi, når man får et barn, så åbner der sig et HELT nyt shopping segment! Og man kan shoppe uden dårlig samvittighed, fordi barnet jo vokser HELE TIDEN! Det smilede Sophie Kinsella til, og sagde, ja, nu får vi se. Og badabum, så kom den fjerde bog, Shopaholic og søster, som sluttede med at Becky var gravid! Jeg tror NOK det er min fortjeneste, ikke sandt??!!)

mini 

Nå, men jeg kan lige så godt sige det som det er – jeg har allerede læst den. Jeg læste den i dag. OG jeg har leget med mit yngste barn og gået tur med hende og tilberedt en endeløs række af måltider. Og vasket to vaske, skiftet sengetøj på fire senge og luftet dyner. Deraf kan man udlede at 1) jeg er en hurtig og rutineret læser, når bogen er fængende nok og 2) bøgerne om shopaholic Becky er ikke tunge at komme igennem og 3) det kan udmærket lade sig gøre at læse mens man bager pandekager.

Inden alle Haterne kommer for godt i gang, så bare stop. Jeg giiiiiider ikke at høre om, hvor dum I synes Becky er. Hold det for jer selv. Ja, hvad så, hun er måske lidt naiv og lyver ind i mellem, men det er jo udelukkende for ikke at såre sine nærmeste. Hun er sjov, gavmild, utrolig heldig og meget omsorgsfuld. Jeg kan godt lide hende. Hun er sød. Og I er garanteret bare sådan efter hende, fordi I føler jer truffede og udmærket godt ved, at Becky og hendes skøre opførsel repræsenterer en lille bitte del af os alle sammen. Vi har alle sammen et eller andet område, hvor vi måske ikke altid er helt rationelle. Jeg har i hvert fald. 

Alene i dag, har jeg haft flere tilfælde af Becky-agtig opførsel. Først, da Kristoffer ryddede op i entreen og fandt en kvittering for børnenes Angulus vinterstøvler. Tilsyneladende er vi kommet igennem syv vintre med barn/børn, uden at det helt har bundfældet sig hos ham, hvor meget en Angulus vinterstøvle med uldfoer og tex-membran rent faktisk koster. Jeg måtte straks henlede hans opmærksomhed på den del af kvitteringen der sagde minus 30 procent, og så snakkede vi lidt om de billige vinterstøvler vi prøvede til Klara sidste år, som gnavede efter 2 uger, fordi hun har brede fødder (hun er hobbit, som sin mor) og som ikke holdt tætte i slud. Og så talte vi ikke mere om den sag. 

Men så kom pakkeposten med de tre helt fantastisk smukke dåser, som jeg har vundet ovre hos Manostiles i en giveaway som jeg helt havde glemt at jeg deltog i. Jeg mener, se dem dog lige!!! De er pragtfulde!

vinderdåser 

– og selv om jeg kom med en lang forklaring om den giveaway, så kunne jeg bare SE på ham, at han tror jeg har shoppet på internettet igen. Det er normalt slet ikke noget problem, jeg tjener mine egne penge og jeg bruger dem også og han plejer at være helt uberørt af det. Men jeg greb mig selv i Becky-agtige lange og unødvendige bortforklaringer, grænsende til undskyldninger. 

Så jeg siger bare, at vi kender det nok alle sammen godt, på en eller anden måde. Vi er ikke fuldstændig rationelle konstant, vel?

Og bogen? Jamen den er sjov! Jeg elsker Becky og hendes venner og familie, som jeg kender så godt. Jeg elsker hendes utraditionelle løsninger, og jeg elsker alle de breve hun skriver til alle mulige, og som indgår som en del af fortællingen. Det er genialt, og det er i den grad med til at give et billede af, at der foregår meget mere, end selve den historie man sidder og læser.

Hvis jeg må pippe et lille bitte minus, så er det at man ikke har holdt sig til et bestemt design af coverne på de seks bøger. Jeg synes, de tre første var rigtig flotte, og de matcher så pænt på reolen. Derefter ser det bare vildt rodet ud. Det synes jeg godt lige, man må tænke lidt over. 

Nå. Så kommer vi til det sjove. For min favorit forlagspusher har givet mit et ekstra eksemplar af Mini Shopaholic, til udlodning her på bloggen! Hurra!

For at være med i giveaway´en, skal I bare smide en kommentar! Eneste krav er, at den skal være positiv. Ingen Hatere! Hvis man synes Becky er et imbecilt fjols, så har man ikke fortjent en gratis bog om hende. Det kunne også være sjovt, hvis I havde oplevet en Becky-agtig situation, eller gjort noget total Beckylicios! Så skriv om det! I kan sagtens skrive et anonymt navn, hvis jeres mand læser med, bare I skriver den rigtige email adr., så jeg kan kontakte den der vinder. Email adr. er jo ikke synlig for andre end mig.

Jeg trækker lod… hmm, bum bum, senere, ikk? I hvert fald efter efterårsferien, hvis nu nogen er rejst væk og ikke når at læse dette mega vigtige budskab. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

58 Responses to Julen falder tidligt i år!

 1. Henriette skriver:

  Ej den gad jeg virkelig godt vinde. Man holder jo med Becky selvom hun er helt umulig nogle gange. Du har nemlig ret, selvom jeg ikke er den store shopper er hun skrevet genkendeligt og med utrolig kærlighed 🙂

 2. Karina skriver:

  Haha det bliver nemt 😉
  Jeg har godt nok kun læst om Becky i NY, men jeg er vild med hende.
  Beckys prioriteringer i forhold til must haves er intet mindre end fabulous!
  – Og selvfølgelig skulle hun have et barn (at shoppe til), og hvis det er din fortjeneste, så skylder vi dig en takketale 😉
  I mit klædeskab har jeg 3 par vinterstøvler til min datter! 2 par Angulus og 1 par Rap. Jeg kan bare ikke modstå støvleudsalg, og de er allesammen købt i foråret/sommeren. Måske kommer hun slet ikke til at bruge dem, så der er vist lidt Becky over det.
  Jeg vil mægtig gerne vinde bogen!

 3. The CityGirl skriver:

  Jeg faldt pladask for Becky da hun kom. Elsker hendes argumentationer for at købe/gøre ting – for sådan er jeg også.
  Og fra den første bog var der en sætning a la “Jeg har haft det her job i tre år nu, og jeg venter stadig på at nogen afslører mig” – hvilket også lidt var den følelse jeg havde i det job jeg havde dengang, hvor jeg virkelig ikke havde tjek på hvad jeg lavede 😉

 4. zpitzen skriver:

  Ojs Julie.. jeg elsker også Becky… 🙂 Og har faktisk købt bogen på amazon, inden den blev udgivet, så jeg var sikker på at få den, lige med det samme… Og ikke skulle vente for længe.. Men på dansk?! Er den udkommet?!
  🙂 Vi har også diskussionerne omkring shopping til børn, hvis det stod til manden, var Celia altid i arvetøj… (hvilket jo kan være fint nok, men ikke når det har været igennem barn nr. 4, og det sjove går bare lissom af, når man ikke selv bestemmer hvad der er i skufferne..)

 5. manna skriver:

  Jeg er altid med på gratis bøger, selvom jeg (rødmende smiley) altså slet ikke har læst nogen i den serie. Må man så ikke deltage? Men jeg hater ikke bøger. Jo måske lidt rasmus klump, synes dælme de er mærkværdigt skrevet.
  Nåh men mest af alt vil jeg vide hvor du finder angulus sat ned. For jeg har lige langet 1800 kr over til 2 par støvler. Og det var ikke engang til mig.
  Jeg mangler klart lidt shopaholic til mig selv

 6. Kira skriver:

  Jeg er kæmpe fan af Becky og hendes univers! Faktisk er jeg lige blevet færdig med en gennemlæsning af alle bøgerne igen, og STADIG finder jeg mig selv grinende højt gennem flere passager. Især daten med Tarquin i den første bog – den er altså en klassiker!
  Så jeg ville ELSKE at vinde den bog! 🙂

 7. Maja skriver:

  Åh, den vil jeg gerne vinde. Altså, har ikke læst nogen af bøgerne endnu, men ved, at jeg burde. Min Becky-historie har nemlig omvendt fortegn: jeg kan ikke finde ud af at shoppe. Faktisk er jeg så dårlig til det, at min mand synes, jeg skal øve mig i bare at slå mig løs med Visa-kortet … Tænker, at jeg måske kunne lære et par tricks af de bøger. Og hvis jeg vinder sekseren, bliver jeg jo nødt til at starte shoppingen med at købe de første fem …

 8. Eva skriver:

  Jeg kan godt lide Becky og hendes shoppestil. Den der med at man kommer til at gå i selvsving over alt det man ikke kan undvære – kender det, kender det. Dog har jeg nogengange ondt af hende, hun vil kun godt og alligevel går det galt. Bare hun dog ville bede om hjælp.
  Og nethandel er fantastisk og det er angelus i øvrigt også, men der er ingen børn her på matriklen, så jeg shopper dem bare til mig selv 🙂

 9. Marie skriver:

  Jeg har også elsket Becky B. lige fra begyndelsen og har også købt en af bøgerne på engelsk, fordi jeg bare ikke gad vente på den danske oversættelse – og jeg SKAL vinde (!!!) fordi jeg nu fortæller en hemmelighed: Jeg læste den første bog højt for min kæreste når han skulle sove (hehehe…nåhm, han er lidt ligeglad med hvad jeg læser højt, han er som en baby og kan bare godt lide at høre min stemme)…såååååh, yay.

 10. Mette skriver:

  Jeg elsker at shoppe og jeg synes ikke Becky er dum, tværtimod! Og jeg er helt med på den med, at det at få børn åbner en helt ny shoppingverden 🙂

 11. Helene skriver:

  Jeg kan gdt lide Becky og har selv nogle af bøgerne og vil rigtig gerne have den nye! Jeg har begyndt mange fremvisninger med hvad jeg har kæbt med ordene “det var på tilbud, så…”

 12. Charlotte skriver:

  Hej. Jeg elsker også Becky og har (flere gange) læst alle bøgerne. Synes de er herlige … Glæder mig vildt til at læse den nye.

 13. Lis skriver:

  Jeg har aldrig fået læst dem, men nu vil jeg da se at komme i hug, så jeg lige er klar til at læse denne også. Når jeg altså vinder den, ikk? Ikk’?!
  Din beskrivelse af dem gav mig blod på tanden og jeg er faktisk ved at være lidt træt af det krimiflow jeg ellers var inde i.
  Nåmmen, jeg krydser fingre indtil udtrækningen:)

 14. Charlotte skriver:

  Efter Marian Keyes bøgerne, så er shopaholic serien bare det bedste! Det er bøger man bliver i godt humør af – og eftersom de sidste par bøger jeg har læst er drabelige krimier, kunne jeg absolut godt bruge en tøsebog. Så pick me:-) Jeg orker nemlig ikke at stå i kø som nr 52 på biblioteket (har lige været inde for at se om den kunne reserveres – men nej)

 15. Rina skriver:

  ELSKER ELSKER ELSKER Becky og hele fortællingen om hendes liv!!
  Og jeg vil så frygtelig gerne begrave stængerne i et tæppe, sippe til kamille the og læse bogen mens jeg plejer snotnæsen og den ømme hals.
  Forsat rigtig god weekend til alle :- )

 16. Rasmus Haugaard skriver:

  Da dette er en af mine kones absolutte yndlingsforfattere, vil det være fantastisk at vinde den bog så jeg kan give hende den en aften hvor der er champions league fodbold i tv.

 17. Mette skriver:

  Min bedste Becky begivenhed, var da jeg faldt over et godt tilbud på en bog jeg længe havde ønsket mig. Da den så kom hjem, og jeg ville finde en plads til den i bogreolen, så stod den der i forvejen! Havde åbenbart trøsteshoppet den tidligere på Amazon… Det ER en virkelig god bog, men alligevel… Bøger er god trøsteshopning – det er ren juleaften når de dukker op med pakkeposten flere uger senere 🙂

 18. Pernille skriver:

  ahh Becky Bloomwood – jeg elsker hende. Hun er sød og kærlig og vil det så godt, men det ender altid galt. Jeg er vild med måden hun kommer ud af hendes skøre situationer på igen og de undskyldninger hun bruger for at købe ting og ja brevene til banken og butikker mv.. for de ting hun køber (og jeg) er jo uundværdige alle og en – indtil overtrækket det er 🙂
  Ville rigtig gerne vinde denne nyeste bog. Jeg læste den sidste for ikke så lang tid siden, og selv om de ikke tager lang tid at læse, synes jeg de er charmerende og sjove.

 19. Lisbeth skriver:

  Bogen (ellere rettere sagt to stks af serien) ligger på mit natbord, må nogen gange gemme mig under dynen i en fnise-krampe for ikke at vække min gemal (der jo står voldsomt tidligt op).
  Har snart fødselsdag – gæt hvad der står på ønskesedlen :o)
  God ferie

 20. ulla skriver:

  Altså, jeg er jo vild med Becky og hendes bortforklaringer, så bogen er så meget velkommen herhjemme!
  Ved ikke om jeg er specielt Becky-agtig når der skal shoppes/bortforklares…meen det er da sket, at jeg er gået gennem kælderindgangen, for at undgå det der høgeblik kæresten kan komme med, når jeg kommer hjem med nye fyldte poser og nogen gange har jeg gemt de poser så godt, at jeg har glemt alt om dem, indtil næste oprydning står på…Men så bliver jeg jo bare glad endnu en gang, når jeg pakker ud:-)

 21. Iben skriver:

  Jeg gad virkelig godt vinde den bog. Jeg har i hvert fald en indre BB, men kan dårligt udleve den side for meget, for når man er økonom og lever af at holde styr på andres penge (skatteborgernes that is, så I bør virkelig sætte pris på, at jeg holder lidt igen med den side af mig selv det meste af dagen), er det rimelig dårlig stil at ende i RKI. Nå, men man kan jo altid leve lidt gennem andre, så jeg skal da læse denne her bog, og hvis jeg ikke vinder den her, er det jo en glimrende anledning til at shoppe lidt selv.

 22. Grethe skriver:

  Jeg er sådan nogenlunde fornuftig, når det kommer til at bruge penge. Undtagen på ét område: sko… Arbejder på et bibliotek, hvilket kræver fornuftige, behagelige sko, som man kan holde ud at trave biblioteket tyndt i. Og det er ikke ligefrem fordi min skobeholdning ligefrem afspejler det. Ahem… Så et styk Bloomwood til at se værre ud på min bogreol end mig selv i mit skoskab ville skabe en vis balance! 🙂

 23. Konen skriver:

  Jeg har slet ikke læst nogen af de der shopaholic bøger, men altså, gratis bøger vil jeg jo altid gerne have – og hvis jeg vandt 6eren ville jeg jo blive NØDT til at læse de andre 5 først, og så havde du jo lige hvervet en ny shopaholic-læser!
  (ok, der er selvfølgelig en vis risiko for at hvis jeg vandt så ville jeg læse dem og ikke kunne lide dem, men så LOVER jeg at give den videre!)

 24. Karen skriver:

  Er endnu en stor Becky-fan, og øjner her en chance for at erhverve endnu en Becky bog til samlingen, uden at skulle forklarer manden at nogle bøger må man bare eje.
  Tror alle har mere eller mindre Becky i sig, men i mine yngere dage havde jeg faktisk en periode hvor jeg ikke åbnede brevene fra min bank men blot lage dem i en bunke. Puha, tror jeg var oppe på 15-17 stykker før mit kort faktisk blev spærret. I dag har jeg dog fundet løsningen der holder mit shoppe gen i skak – Jeg er blevet gift med en bankmand:0)
  Så vinder jeg denne bog undgår jeg endnu en snak med “banken”!

 25. Grønlandsposten skriver:

  Orv, den vil jeg vildt gerne vinde! Har læst et par af de andre i serien og ja, de er sjove og letlæste. Der er nu ikke ret meget shopaholic i mig, byen her sætter sine helt naturlige grænser for den slags. Og nethandel, jo jo, men når det tager flere måneder (okay, uger) at komme frem og fragten alene koster en bondegård, går det sjove ligesom lidt af det.

 26. Johanne skriver:

  Jeg eeeeeelsker de bøger og vil rigtig gerne vinde den seneste nye 🙂
  Kh. Johanne

 27. Sygeplejersken skriver:

  Jeg ELSKER dine boganmeldelser!!!!!!!

 28. Maria skriver:

  Den skal helt sikkert hjem til samlingen, ved du hvornår den udkommer med dansk oversættelse, for jeg går ud fra at denne er på engelsk!?!
  Jeg elsker de bøger og har trofast fulgt Becky siden du for meget meget lang tid siden gjorde mig bekendt med en En Shopaholics Hemmelige Drømmeverden : ))
  Kh. Maria

 29. julie skriver:

  Tusind tak alle sammen, hvor er I bare sjove!
  Det ER den danske udgave jeg har. Aner ikke, om den ikke er udkommet endnu – det gik jeg bare sådan ud fra? Men nu kan jeg da godt se ovre på saxo, at den ikke er udkommet endnu! Yay – ENDNU federe at vinde den så!!!

 30. julieumulie skriver:

  Lyver totalt meget overfor mig selv hele tiden altså.. mangler altså ikke en dyt udover strømpebukser der ikke er løbet, men når jeg kommer i butikker mangler jeg altså helt vildt den der lille pung, eller eller eller :-S

 31. Marianne skriver:

  Ak vi har vel alle smidt noget nyt tøj ind bagerst i skabet og hevet det frem en dag og blevet spurgt om det er nyt. Enten siger man så nej det er da en gammel sag, eller også siger man ja og lyver prisen lidt lavere når han spørger hvad den har kostet. Hvilket fuldstændig er tåbeligt – for det er jo mine egne penge jeg har købt tøjet for 😛
  Det er lang tid siden jeg har været i selskab med Becky og den vil da være perfekt her til de kolde aftener!

 32. Mette skriver:

  Jeg har IKKE læst bøgerne, men det vil jeg gerne. Jeg har faktisk én af dem liggende, fordi jeg købte dem en gang, hvor jeg troede, at jeg ville få tid til at læse den. Det nåede jeg så aldrig, MEN nu vil jeg gerne i gang. Derfor skal jeg da også have denne bog, som du udlover her med. 🙂

 33. Alice M skriver:

  Ihhh.. JEG elsker den serie – og mit shopaholic gen leves til fulde ud gennem de bøger. Jeg gad i alt fald VIRKELIG godt vinde 😉

 34. Takashimaya skriver:

  Jeg elsker hende også. Og ved ikke helt, hvor jeg skal starte m shoppinghistorier. Med at jeg stadig har 2 par støvler i kufferten fra Madrid jeg ikke har fortalt Champagneboy om? (indtil videre har han kun set en kjole, et bælte, en chorizopølse, en pose mandler, 2 halstørklæder og en kasket) eller med, at jeg (da jeg talte mine kjoler) fortrængte at tælle de strikkede med, så jeg altså helt sikkert har mere end 80 (!) kjoler? eller at jeg trøster mig med, at det i det mindste ikke er så slemt som tidligere chef der havde for 1 mio kr (!!!) tøj, tasker og sko?

 35. Jette skriver:

  Min bedste Becky-oplevelse var, da jeg skulle på udsalg efter en helt bestemt kjole, og min kæreste var klar over, hvilken det drejede sig om. Da jeg ankommer til butikken, er den pågældende kjole selvfølgelig købt, men jeg finder en anden, som jeg også er vild med.
  Den er imidlertid 50% dyrere – men jeg køber den alligevel, og da jeg kommer hjem,bilder jeg min kæreste ind, at den har kostet det samme. Tænker ved mig selv, at jeg netop tjener mine egne penge (jeg var godt nok studerende på det tidspunkt, og vi betalte proportionalt, dvs. han betalte det meste). Lagde kvitteringen i min pung og glemte alt om den.
  Dagen efter var vi ude at købe ind sammen efter et cafébesøg, og det er mig, der skal betale. Tager min pung op og ved siden af Dankortet ligger kvitteringen for kjolen – kan så se, at der er skrevet på den med sort tusch. Jeg folder den ud og på den står LØGNER. Kigger måbende over på min kæreste, der pakker varer i poser. Han griner og siger: Så kan du lære det! Du gav mig pungen på cafeen, da du gik på toilet og alligevel ville betale kaffen……

 36. W skriver:

  Eeeeeelllllsker Becky!!!!! Den bedste underholdning, der kan få en til at grine højt selvom man er alene i stuen eller holde vejret og krumme tæer! Kan ikke vente med at læse om mini shopaholic!!!!!!!

 37. Heidi skriver:

  Jeg eeelsker Shopaholic bøgerne! Har læst dem alle, og hver gang har jeg læst dem på 2 dage. Har endnu ikke fået læst Mini Shopaholic, da jeg har tænkt mig at ønske den i julegave. Det er ikke sådan at være total fornuftig shopaholic-med-begræsninger på SU. Haha. Æælsker Becky, og får lyst til at være lidt mere som hende og bare gå amok nogle gange 😀
  Vil gerne vinde bogen så jeg kan læse noget andet end svære antropologiske tekster af franske teoretikere!

 38. Mette C. skriver:

  Jeg må have den bog!!! Pga. dig Julie, har jeg læst alt med Marian Keyes og Sophie Kinsella…
  Det startede engang hvor du skrev noget om, at du havde været til foredrag med Marian Keyes, hvor én eller anden havde spurgt om noget lidt halv-dumt, og så blev jeg nysgerrig og købte den første bog, og elskede den. Da jeg var igennem alle bøgerne, kastede jeg mig over Sophie Kinsella, for du anbefalede “Hvem er jeg” her på bloggen, og så endte det med at jeg også købte alle hendes bøger… Og jeg har det altså sådan, at jeg skal EJE bøgerne. Ville næsten ønske du kunne se hvor fint de står på min bogreol 🙂

 39. Julie skriver:

  Ih, men det er jo rørende! Vi kunne også sige, at I sendte mig billeder af, hvor pænt jeres chicklit bøger står, og så poster jeg dem på bloggen! Jeg har selv en hel reol med lyserødt indhold.
  (alternativ reaktion: MUAHAHAHA MAAAGT!!!!!!)

 40. Mette C. skriver:

  Hov jeg glemte lige at fortælle om min gode shoppe-oplevelse i formiddags. Der var “Ta’ 3 betal for 2” i min lokale skobutik, og det kunne jeg jo ikke gå glip af. Jeg fandt hurtigt et par støvler, men så kunne jeg ikke finde andet, og havde heller ikke rigtigt råd til mere. Jeg spottede så en mor til 2 drenge, som ikke rigtigt kunne finde et 3. par sko/støvler, og det var jo lidt tosset når nu det 3. par var gratis, så jeg sneg mig hen og spurtge hende om vi skulle “dele tilbuddet”, og det syntes hun var en fantastisk idé. På den måde blev mine støvler nogle hunderede kroner billigere og det samme gjorde hendes drenges sko. Og så fik jeg hendes nr. så jeg kan kontakte hende, hvis jeg for brug for at låne bon’en… Vi var 2 meget glade kvinder!

 41. Majens skriver:

  Ej, hvor en sjov historie om dit møde med Kinsella. Du burde jo nærmest få en del af overskuddet af den bog – når du nu for free har givet hende hele ideen.
  Har faktisk et lidt ambivalent forhold til Becky. For hun minder en tand for meget om mig selv, til at jeg altid synes det er afslappende at læse.
  Her i huset er der en mor-logik der siger, at børnene skal have lækkert og pænt tøj. Der er altid et eller andet der mangler – f.eks. at par bukser, der matcher til en bestemt lillafarvet bluse (der er bukser der matcher de 8 andre lille bluser, men ikke lige den her syrenfarvede). Så der må et par bukser i hus. Men how – der mangler da også nogle cowboybukser, som kan bruges mere all-over – og ups, så er der 4 nye par cowboybukser og når man tæller, så er der pludselig 30 par bukser i str. 104 og skuffen kan ikke lukkes og så bliver man enig med sig selv om, at de mest forvaskede vel egentlig også er blevet for små og så mangler der igen et par i den der særlige farve. Og når jeg ikke kan finde flere undskyldninger for indkøb til det ene barn, så er der jo heldigvis to børn i husstanden og så kan man bare kigge ind til den 9 årige, der altid mener at hun mangler bukser/kjoler/halstørklæder/hatte/mobiltasker/jakker (hun har 5 vinterjakker!)/halskæder/tunikaer/gymnastiktøj i bestemte farver.
  Og når det også er købt ind, så er det jeg kigger på mig selv og tænker, at det jo for pokker er så trist, når der kommer 2 velklædte børn med en mor i forvasket ubestemmelig farvet tøj – og så er jeg jo også nødt til at købe nyt tøj til mig selv.
  Og sådan kan vores tøj/pyntetings budget måned efter måned nå så store beløb, at jeg slet ikke kan få mig selv til at sige det højt. Jeg tjener godt så jeg kan let overbevise mig selv om, at det da er helt ok at bruge mange mange tusind på tøj. Men helt ærligt – jeg ville hellere på nogle fede ferier. Og en gang imellem – bare en gang imellem – bliver jeg lidt bekymret for, hvad det er for en købekultur, jeg giver mine børn.

 42. Line skriver:

  Jeg ELSKER Becky, har alle bøgerne og har læst dem flere gange.
  Jeg har faktisk et reelt shoppe problem :/
  Holder mig derfor bevidst fra tøjforretninger med mindre vi SKAL have noget. Kan simpelthen ikke styre det.
  Jeg gik til psykolog med det sidste efterår, så det er blevet lidt bedre.
  Men altså her i juni kiggede jeg bare på heste sådan for sjovt på nettet, og så havde jeg pludselig købt en smuk hvid araber der stod i stalden kort tid efter, og vi har altså fire heste i forvejen.
  Og bare jeg er i netto køber jeg altid en masse ekstra vi slet ikke har brug for.
  Jeg har vist stadig et problem, grin.
  Øv vil lære at spare penge

 43. Julie skriver:

  Wauw – impulskøb af hest?? Respekt!

 44. Kirsten skriver:

  Ja tak, jeg vil gerne vinde den bog! Har også læst alle de andre!
  Er netop hjemvendt fra Berlin.
  4 dage med kultur og historiske monumenter. Men humørbarometeret var på feriens højeste, da vi indtog Desigual (som jeg godt ved, du ikke er til, og som ja, ikke er den bedste farve- og stof kvalitet, men som laver noget fedt tøj til os, der har brug for farver, for at se glade ud i det her pissekolde regnfulde gråvejr) og alle måtte hive tøj ned fra stængerne, fordi det jo er m e g e t billigere i Berlin 🙂

 45. Lis skriver:

  Jeg er også newbie mht til serien, men jeg er altid frisk på nye bogeventyr, så skal naturligvis være med i konkurrencen.

 46. Anne skriver:

  Åh mand! Jeg er Beckey! Jeg har rejst til Italien for at købe en Gucci taske og endte med at få meget mere end planlagt. Faktisk SÅ meget så min kæreste fik et underligt opkald fra sin bankrådgiver hjemme i DK. Han ville bare høre om visakortet var blevet stjålet… Vi grinede så meget, for det er nemlig sådan at PBS lukker kortet, hvis der er hævet mere end 20.000 på et døgn uden der er lavet en forudgående aftale om det. Og mens min kæreste taler i telefonen, og jeg er ved at falde i den beskidte kanal, hører jeg ham sige: Men du er nødt til at åbne kortet igen, for jeg skal lige have klaret de sidste shoppings inden vi tager hjem! Oh! My! God! Jeg var både flov over at vi ikke havde en realitetssans, men også så hysterisk overrumplet og morede mig! Og således gik vi hånd i hånd i Pradabutikken og købte gladeligt ind!
  Kæresten er siden skiftet ud, men tasken, solbrillerne, tørklædet, bælterne etc etc etc har jeg endnu!
  PS Vil bare SÅ gerne vinde!

 47. Lena skriver:

  Uhh. Tæller det at alle de breve med rude i, som jeg har modtaget det seneste mere end et år, ligger i en årstidskasse under trappen? Længst inde hvor det er helt mørkt og støvet. Bortset selvfølgelig fra dem jeg vurderede skattevæsnet var interesseret i at høre om…

 48. Jytte skriver:

  Uhhh den gad jeg godt at vinde … håber ikke at jeg er for sent på den ?!
  KH Jytte

 49. Helleq skriver:

  Jeg elsker bøgerne, og har de andre hjemme i reolen. Becky er langt fra mig- min eneste lillebitte brist er bøger – og lidt sko.
  Med hensyn til skoene, så sørger jeg altid for at få dem uden æske- Og få pillet prismærkerne af, og derefter lempe dem stille og roligt ind i skabet i gangen, der KUN indeholder MINE sko!
  Men min fornuftige teenagedatter spurgte mig faktisk om, hvor mange par støvler jeg lige havde, da jeg stod med et par i hånden under en bytur, hvor jeg INTET købte ( altså bortset fra en orchide- og en ansigtscreme fra matas, men det tæller ikke som indkøb den slags – det er jo basalbehov!!)
  Svaret fra mig … Tjaaeh.. ti-femten par, men jeg mangler altså et par korte flade støvler…
  Bøgerne – ja, der har jeg heldigvis en bytteveninde. Så om det er hendes bøger der ligger i huset eller mine – det har familien ikke styr på…
  Så lad mig vinde – fordi jeg også er kommet til at købe et ekstra hus, og den slags tæere jo på budgettet 🙂

 50. Kath skriver:

  Iiiih.. jeg kunne godt trænge til noget ny tøselitteratur. Sådan en dejligt letlæst underholdende bog. Det er da skønt, at der er nogen, der kan være så tåkrummende pinlig og have så lidt økonomisk sans. For det er bare sjovere at købe et alt for dyrt tørklæde fremfor at sætte sig ind i pensionsopsparing, renter og budgetter.
  Måske kan du en dag lave en liste med må-læse-bøger, så jeg kan gøre den til min juleønskeseddel. Du har nemlig en smag i bøger, der rammer tæt på, hvad jeg godt kan lide.
  mvh Kath

 51. Fr. Møller hendeselv skriver:

  Jeg købte i sin tid “En shopaholics hemmelige dagbog” som underholdning til en togtur. Havde aldrig hørt om forfatteren, men var særdeles godt underholdt mellem Sønderborg og Horsens. Siden fandt jeg ud af, at der var og kom flere bøger – jeg har samtlige. Pånær den nye selvfølgelig, så den synes jeg da, jeg skal vinde :-).

 52. Marlene nu i Norge skriver:

  jeg kunne da godt tænke mig, at julen faldt tidligt i Norge i år. (også selvom jeg ikke kan diske op med en sjov Becky:))
  Jeg krydser fingre for mig selv. JA

 53. Julie skriver:

  hej Kath. Jeg tror, jeg har lavet en liste engang, men jeg kan ikke lige google mig frem til den. Jeg fandt dog den her artikel, som jeg engang skrev, hvor der er nogle titel forslag også. http://www.bookworm.dk/visartikel.php?33

 54. louise skriver:

  Den vil rigitg gene vinde 😉 elsker at læse…

 55. AB skriver:

  I’m in! Jeg har læst et par stykker af bøgerne og har grinet mig igennem dem begge. Der er vel en indre BB i os alle, eller? Min kom ud i efterårsferien, da jeg købte en ko i Blokhus fordi den havde sådan nogle fine tegneserieprinsesser malet på sig. OG selvfølgelig fordi jeg fik ekspedienten forhandlet 100 kr. ned, da det jo er sidst på sæsonen for sommerhusforretninger.

 56. cecilie skriver:

  Jeg elsker Becky. Jeg genlæste dem alle i min arbejdsløshedsperiode i starten af dette år. Det er bøger jeg godt kan tage mig selv i at savne. Jeg ville ønske der udkomen hveranden måned. Er det underligt.
  Og det med at være lidt shopaholic det kender jeg godt. Hvis kæresten undrer sig over noget jeg modtager med posten, plejer jeg at sige at det blev betalt for længe siden, men at det var i rest og bare har været længe undervejs.
  Underligt nok er det rigeligt for ham at vide. Så snakker vi ikke mere om pris eller brugbarhed.

 57. jeanette skriver:

  uhh må da også hellere deltage her- shopping det er lige mig

 58. Julie skriver:

  Tusind tak til alle der deltog. Vinderen er trukket – det blev nr. 34, Alice M. Se det nyeste indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.