kineseolog og terapi

Meget sær dag.
Lad mig først sige, at Klara ikke sov igennem i nat, men der i mod skreg og blev ved med at vågne i en times tid eller mere. Jeg tror hun havde ondt i maven, fordi hun har fået grønne druer nede ved moster. Hun elsker druer, men hun får det altså så dårligt hver gang, så jeg tror jeg skal til at bremse folk i deres velmenenhed. Hun er i vuggestue nu og der var simpelthen ingenting ved aflevering. Hun kom bare ned og så gik hun og vinkede. De ringer når hun vågner.

Og ellers er det her et meget mig-orienteret indlæg. Jeg har nemlig været ved kineseolog. Hun er også nlp terapeut, reiki healer og zoneterapeut, men jeg ved ikke, hvor meget hun blander tingene, for jeg har ingen erfaring med alternativ behandling. Undtagen dengang jeg fik en håndlæsning, men det var nu mest for sjov.
Nå, men det i dag var en meget meget syret oplevelse. Det er meget personligt og det hele kommer ikke med her, men det har godt nok sat nogen tanker i gang i mig. Og de kommer så her, nok i en lidt rodet form.
Først og fremmest så betragter hun kroppen som en helhed. Hvis jeg f.eks. er følelsesmæssigt stresset, så kan det godt være årsagen til min voldsomme eksem på hænderne og årsagen til at jeg ikke kan tabe mig, selv om jeg spiser sundt. Hun mærkede på min arm, på en muskel, og så satte hun sin finger på forskellige punkter og ledte efter reaktioner. Jeg havde så en masse ved min galde, hvilket åbenbart er atypisk, fordi de fleste folks problemer sidder ved nyrer og lever. Jeg fatter det ikke og jeg kan aldrig argumentere for logikken i det, men jeg tror på hende. De ting hun sagde ramte plet og hun sagde stort set det samme som alle mine dejlige og kloge veninder (inkl. en meget sød psykolog fra juni siden :-)) – 1. jeg skal holde op med at bekymre mig om alting. 2. jeg skal til at være sødere overfor mig selv og ikke slå mig selv oven i hovedet med alting. 3. jeg skal lære at sige fra. 4. jeg må ikke drikke sodavand de næste 5 uger (og det bliver næsten det sværeste af det hele…)
Hun ville ikke sætte mig på nogen kur eller ændre min kost lige nu, fordi pointen netop er, at jeg skal lære at slappe af og elske mig selv som jeg er, og en masse kostændringer lige nu, vil bare stresse mig yderligere. Hun sagde også, at jeg skal blive bedre til at gøre ting for mig selv, uden at få dårlig samvittighed. Jeg skal bruge tid på MIG, og kun mig, ikke familien.
Og jeg vidste jo godt det meste. Jeg ved godt at sodavand er skidt for mig, men hun sagde, at det nok er den største synder i alt det her eksem-halløj. Jeg kan ikke tåle syren og sukkeret.

Jeg ved også godt at jeg bekymrer mig for meget. Hun ledte efter årsagen til det og fandt faktisk frem til nogen ting i min barndom, da jeg var ca. 5 år. Og de ting vidste jeg også godt, jeg har bare altid tænkt, at det var alt for banalt – alt for klichefyldt – bare giv barndommen skylden 🙂 Men som hun sagde, min krop husker det og derfor har jeg de reaktionsmønstre jeg har. Frem med den store hammer – bang bang bang oven i hovedet julie – du er ikke god nok. Men det ER jeg! Og nu skal jeg sige til mig selv hver dag i 4 uger "jeg er fri til at leve mit liv efter mine ønsker".
Jeg skal tage nogen dråber som skal sætte gang i noget udrensning og i min forbrænding og så skal jeg se hende igen om 5 uger.
Jeg tror også jeg må se at få gang i mine egne private fritidsinteresser. Jeg må få skrevet noget mere og malet lidt. Det ville nok hjælpe. Og som hun sagde, jeg tager jo ikke noget fra klara af den grund. Tvært i mod vil hun få en mor med meget mere overskud og livsglæde.
Ja. Meget sær dag, mange tanker sat i gang. Alle kommentarer er velkomne. Både fra folk der bare tænker noget selv eller som har prøvet noget lignende.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.