Klara 4 år i dag

Vi er i 100 procent fødselsdags-mode herhjemme. For fulde gear. Flag alle vegne, pakker, kage og et overgearet barn.

Mormor og morfar kom i går aftes, og senere i dag kommer moster mette, og senere endnu Jesper og Irene fra Århus. Og i morgen eftermiddag har vi så det store rykind til kage, saftevand og boller. HÅBER vejret bare holder tørt, for jeg kan ikke overskue at have alle de mennesker indenfor. Slet ikke med børn osv.

Men hvor er det vildt, at hun allerede er 4 år gammel. Sådan en stor pige. Så dygtig og selvstændig, og alligevel så hjælpeløs og naiv. Det kan ikke altid være nemt, at være 4 år. Man vil så meget, men er ikke helt sikker på at man kan.

Nogen gange er det meget svært at forstå, at man har skabt det her menneske. Og det er svært at forstå, hvor meget af det man har skabt, og hvor meget af det der er hendes egen fortjeneste. Noget er arv, noget er miljø. Men i bund og grund er det underordnet, hvad der er hvad, for hun er helt hysterisk pragtfuld lige som hun er.

klara

klara igen 

Mine forældre kom i en stor gammel varevogn, og havde en del af mine arvede sager med. Bl.a. et helt fantastisk gammelt bogskab, som jeg vil have i soveværelset og bruge til linned. Og lidt bøger. Og nu da vi havde en stor bil, så drønede vi i IKEA i formiddags, og så lykkedes det os rent faktisk endelig at få fat i de madrasser!!! Så i aften skal jeg sove godt for første gang i… ja, årevis vel egentlig?

Det er alt sammen meget spændende… tænk, der er ikke engang gået et helt år siden vi flyttede ind, og nu er jeg allerede ved at få styr på mit soveværese! 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 Kommentarer til Klara 4 år i dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.