Latinosved

Nå, men Juanes var altså blevet klippet. Det synes min søster ikke om, men jeg kunne godt lide det. Jeg synes, det der med langhårede fyre blev overstået i gymnasiet. Han lignede en blanding mellem Matt Dillon og Robbie Williams. Havde faktisk blinket i øjet og det skæve smil, som sidstnævnte også har.

Juanes

Det var en vildt sjov koncert – der er virkelig gang i det dér latin jo, og vi stod helt oppe foran sammen med nogle af min søsters venner. Dansede uafbrudt i 2 timer og har ondt i halsen i dag, fordi vi var gennemblødte af sved, da vi gik ud i den sene aftenkulde. Kulde – et ret ubrugt ord for tiden, men forhåbentlig et der er kommet for at blive!

Det gode ved at gå til koncert med latinoer er, at de alle sammen er lavere end mig, så jeg kunne rent faktisk se scenen og alt hvad der foregik. Bl.a. da Juanes fik en BH og en rød g-strengs trusse smidt op på scenen. Og hans lidt forskrækkede udbrud – ouuh! Ville ærligt talt også skræmme livet af mig, hvis nogen smed deres undertøj efter mig. Og hvornår har det trick nogen sinde virket?? Har man nogen sinde hørt om en sanger, der sagde Wauw, total tjekket scoretrick! Vil du være mit livs lys?? – efter at have fået en brugt trusse i fjæset?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Latinosved

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.