Lidt til de nysgerrige

Ja, jeg kan jo se, at I er der. Men når det nu er lykkedes mig IKKE at blogge om det så længe, så tror jeg, jeg holder ud til efter torsdag. Det ville da være dumt at jinxe det hele nu.

Og hvad er det for noget med dig, Sanne? Hvad er det, du ved, som jeg ikke ved du ved, eller har glemt at du ved, eller som jeg ikke selv betragter som hemmeligt, så samme måde, som du gør…:-) Du er ikke til at få fat i på msn, og jeg er nysgerrig. Hvad er det, du mener jeg har udeladt? Ikke, at der ikke er mange ting jeg udelader. Jeg skriver f.eks. meget sjældent noget om det, hvis jeg har haft en hemmelig affære… Eller alle de gange jeg er inviteret til bal på slottet – dem nævner jeg heller ikke!

Men jeg kan da godt afsløre, at jeg skal have de blå sko på. Og jeg skal ikke på noget rådhus. Det kan han da slet ikke overskue pt. Tror han ville få seriøse vejrtrækningsproblemer og sort flimmer for øjnene, hvis jeg bragte noget i den stil på bane her og nu. Og som en eller anden så klogt pointerede, så skal jeg heller ikke opfylde alle mine ønsker for det nye år allerede i januar.

Og NAARRJ, jeg er heller ikke gravid igen, heller ikke selv om jeg ser sådan ud.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Lidt til de nysgerrige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.