Lodtrækning af vinder!

Åh gud, jeg glemte det fuldstændig i går!

Jamen jeg sværger, jeg var SÅ optaget af at spise sushi med min søster og se Sex and the City, 1, og hegle den ned, at jeg rent glemte jer! Og jeg brugte resten af aftenen inde på google.maps, med at finde ruter og beskrivelser fra Hotel Carter, NY og til Books of Wonder, og NY Hall of Science. Og fra Rochester airport til Strong National Museum of Play. Og den slags.

Men hvis I lige hænger på, så råwer jeg ned til min kollega Jannie og beder hende sige et tal mellem 1 og 30. Øjeblik. Opdaterer lige så snart hun har sagt et tal!

Opdatering! Live live live!

Jannie siger: 9. Lucky number nine!

Signe – mor til tre! Tillykke! Mand, jeg er sikker på, at du har fortjent det! Send mig din mail på thejulesrules snabel a gmail dot com, og så forbinder jeg dig med masSøren og hans magic hands of attention!

Ja, jeg har tænkt mig at tale delvist engelsk fra nu af. Det begyndte i går, hvor jeg modtog en pakke fra FedEx, med fribilletter til NY Hall of Science´s Maker Faire – with compliments of Dr. M. Honey. Er det ikke bare det svedigste james bond navn EVER? Dr. Honey?! Jeg er vild med det! Skal man ikke også være det, i USA? I looove it! Udråbstegn, begejstring!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Lodtrækning af vinder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.