Mad

Nåmmen, problemet er, at jeg har lyst til at spise HELE tiden. Hele tiden. Også nu. Og lige før, og om lidt og bagefter det igen. H E L E tiden. Når jeg vågner, tænker jeg på hvad jeg skal spise og det ender som regel med, at jeg spiser rugbrød med hanegal spegepølse, fordi jeg er så SULTEN. Og jeg spiser et æg. Og hvis der er noget couscous eller perlespelt salat tilbage fra aftenen før, så spiser jeg også det. Og vi taler her, om kl. ca. 7 om morgnen. Salat med perlespelt, oliven, avokado, persille, feta, rødløg og en hel agurk.

Kl. senest 10 skal jeg have rugbrød igen. Og kl. 12 og 14 og 17. I kan selv regne ud, hvor stor en gæld jeg snart har nede ved bageren, sådan som brødpriserne ter sig for tiden. Og nu har jeg opdaget at de har fået øko-rugbrød i føtexbageren og det smager den ondenlynemig godt. 

Hvis jeg har ingredienserne, eller hvis jeg foretager et raid i Irma og Netto, så laver jeg en hel skål salat igen til frokost. Dvs. jeg spiser en hel agurk, en hel avokado, et helt rødløg, et glas niscoise oliven – som ps står sig i TYVE kr. oppe i Irma – og en halv bøtte feta. Og bagefter er jeg stadig sulten og tager en hesterundenom med spegepølse. Eller med tun.

Og det lyder jo som nærende mad og alt det der, og det er det også og jeg tager heller ikke på. Jeg ammer jo. Men man skal da ikke sige sig helt fri for at der ryger en kitkat indenbords i ny og næ. Og lidt faxe kondi. En skal jo have noget hurtig energi, med den afbrudte nattesøvn og al den amning.

Alligevel synes jeg, det godt snart må stoppe. Jeg er træt af at tænke så meget på (god) mad. Og det er helt sindssygt dyrt. Det er også som om, at sushi er begyndt at smage rigtig rigtig godt igen. Det mistede jo lidt sin lækkerhed under graviditeten, men nu er sushimanien tilbage for fulde hammer. Og bøffer. KØD! Manner… nogen gange køber jeg store pakker på tilbud og fryser dem ned enkeltvis, og når de to andre så laver spaghetti med kødsovs eller risengrød eller anden pattebarnsmad, så steger jeg en bøf og spiser en hel skål salat til.

Selv nu, kl. 22.13 er jeg så tæt på at hente mig en rugbrødsmad, som man kan være uden rent faktisk at gøre det.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Mad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.