mærkelig mandag og juletivoliJa, mandagen var mærkelig! Det var ligesom om, den aldrig rigtig kom i gang. Og pludselig var den overstået igen?? Vi lavde ikke noget særligt, så det var nok derfor. Natten havde været lidt rodet, med alle de opvågninger, og så en Klara, der midt i det hele (ca. kl 3.00 som de andre dage…) holdt en skrigepause på en halv times tid.
Det er så belastende. Det er som om hun ikke kan finde ro. Det starter med hun vågner, og så får hun bryst, men i stedet for at falde hen og sove videre, så pisker hun en stemning op og karter rundt. Så prøver jeg at putte hende i hendes egen seng, for måske er det det hun vil? Men så bliver hun først tosset og så ender det med hun skriger igennem, indtil hun udmattet falder om ved mit bryst igen. Det er bare så unødvendigt!! For hun kunne jo bare tage det første gang hun får det tilbudt? Hvorfor skal al det skrigeri ind i mellem??
Jeg er altså meget mere hudløs om natten og kan slet ikke have al den larm på det tidspunkt, så det er ret forfærdeligt faktisk. Jeg bliver så tosset på hende, og det gør jo ikke situationen mere afslappet…
I løbet af mandagen prøvede vi at give hende hirsegrød med pæremos (igen) og senere også noget mme i en kop, da hun jo ikke vil tage flaske. Men hun gad slet ikke have noget af det. Jeg tror bare, hun er ved at være mere sulten og det er derfor hun vågner så ofte. Det kan ikke være for tryghed, for hun sover jo meget af natten ved siden af mig, med fri bar nærmest.
Idag tirsdag, vil vi prøve med kartoffel og gulerodsmos og se om det smager damen bedre. Det der hirsegrød smager altså heller ikke af meget…
Det er bare så kedeligt at stå i køkkenet og være hausfrau-agtig, og så smide det hele ud igen, fordi hun ikke vil have det. Selv om jeg koger små portioner. Nok om det!

Idag tirsdag, skal vi i juletivoli! Min far er kommet på besøg pga noget kursus, så vi skal mødes med ham i Tivoli kl. 14. Min søster kommer også. Og så kommer Stoffers mor og far og storebror, fordi den søde stoffer har fødselsdag onsdag! Jeg håber det bliver rigtig hyggeligt i tivoli og at vi ikke fryser for meget. Jeg skal huske at købe en stor pose blandede, i bolchekoge huset 🙂
Og så har jeg planlagt en uhørt stor event i anledning af Kristoffers fødselsdag. Men jeg vil ikke afsløre det før på torsdag, hvor det finder sted! 🙂 Men det er noget ud over det sædvanlige, det kan jeg godt røbe!

Det er også lige gået op for mig, at julen jo er lige om lidt og at vi tager til Fyn næste weekend!! Hvordan skal jeg dog klare mig uden ND? Hvordan kunne jeg nogensinde planlægge at tage afsted til fyn så tidligt?? Mine forældre har godt nok internet, men det er sådan noget tlf. linie noget og min far forstår ikke, at det tager mere end 1 minut at være på 🙂 Og deres pc og forbindelse er så langsom, at jeg tit har opgivet at komme på endnu før startsiden er loadet ind 🙂 Det er ikke engang overdrevet… det er sandt! Hvis vi andre befinder os på informationsmotorvejen, så befinder mine forældre sig på en informations-stillevej med bumb og legende børn…
Jeg får abstinenser bare ved tanken – jeg skal jo undvære det her/jer i 6 fulde dage!! gyys.
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.