Mc Dreamy in my dreams

I mit næste liv, vil jeg være Reese Witherspoon i den der film, Sweet Home Alabama, som de viser på tv2 lige nu. Eneste er, at jeg vil vælge Dr. McDreamy og gifte mig med ham, i stedet for ham der den umodne drengerøvs ungdomskæreste. Ja, okay, nu har jeg afsløret slutningen, men I sidder jo heller ikke og ser den lige nu, mens I læser mig, vel? I koncentrerer jer jo om at læse her. Ikke?

Jeg fatter ikke det valg. Trist umoden bonderøv vs. lækker moden mand med godt hår, røven fuld af penge, New York og fede jobs.

Ja, okay. Romantik, kan jeg høre nogen af jer sidde og hviske. Kææææææærlighed. Tss. McDreamy frier til hende i freakin Tiffanys. Han får den åbnet bare for hende midt om natten og hun kan selv vælge!!! Undskyld jeg siger det, men hun er en utaknemmelig klovn når hun vælger ham den anden. Plus man skal aldrig gå tilbage til en fuser. Det ved ALLE!

Ud over det, så er jeg træt. Min McBaby har skreget de sidste to nætter. Seriously. Skreget. Jeg tror det er det, at hun får to tænder på en gang nu. Og at hun er en baby. Og at hun var lidt ovetræt i går og overstimuleret og udfestet. Vi var til barnedåb ved fætter Jens.

Hvis jeg så bare drømte om McDreamy. Men nej, jeg drømmer ting som at min baby har meningitis. Jvf. alt skrigeriet.

Da jeg vågnede lørdag morgen var jeg så træt, at jeg egentlig følte jeg ville have været mere frisk, hvis jeg bare havde holdt mig vågen og oppe hele natten. Men så tog vi til barnedåb og festivitas og hyggede os, og hun fik ikke sovet så gode lure og det ene med det andet, og selv om jeg ikke troede det kunne blive værre, så blev det værre. Natten til søndag skreg hun i timevis. Og jeg ved det, fordi min svigerinde har et ur i sit soveværelse, og hun havde kigget på klokken hver gang hun blev vækket af Agnes´s skrigeri inde fra stuen…

Jeg ved ikke, hvad man skal mene om det. Hun er en baby, okay? En del skrigeri er jo selvskreven. Men man bliver helt bekymret når man ikke er vant til det. Er der noget galt? Er hun ved at dø, mens man bare tænker så shut dog op biatch. Og nu er vi hjemme og hun ligger i sin egen seng og har sovet helt uden problemer siden kl. 19. Måske er hun bare meget glad for at sove i sin egen seng. Måske er hun meget sart og kan ikke lide hurlumhej?

Under alle omstændigheder så tager vi et par stille dage, hjemme og uden for mange planer. Bare lidt mødregruppe og rytmik og en tur i Netto. Så må vi håbe hun snart retter sig igen og bliver sit eget blide selv. Jeg er helt ude af træning med terrorbabyer. Selv om min krop husker… dér midt i al skrigeriet fik jeg både kuldegysninger, ondt i maven og flashbacks til tiden med Klara. Hvor den slags her var hverdagskost. 

Faktisk blev jeg så berørt af det hele, at jeg endte med at låse mig inde på toilettet og tude, da Agnes vågnede efter 20 min. lur – som hun endelig tog, efter at jeg havde gået med hende i regn og rusk i tæt på 45 min. her i formiddags. Jeg kunne bare slet ikke klare tanken om, at jeg har ødelagt endnu en baby. Jaja, jeg ved godt hun skal have de tænder og at det rationelt set ikke er min skyld. Men altså… det går så godt med den her baby, jeg er ikke bange for hende, jeg er ikke sur på hende, jeg har aldrig lyst til at kaste hende ud af vinduet eller sælge hende på eBay. Og så pludselig skriger hun så meget, at jeg fik lyst til at stoppe noget ned i halsen på hende, og jeg hader – H A D E R – når man bliver bragt helt derud. Det er overhovedet ikke sjovt at være så langt ude. Heller ikke selv om man er et sundt og normalt menneske, der godt ved hvor grænsen går, og som har de mekanismer der skal til for netop IKKE at reagere på de negative følelser. Man kan stoppe sig selv. Heldigvis. Ellers havde I ikke læst om mig her, nu, men på forsiden af BT.

Men at man får lysten til at skade noget så elsket og uskyldigt, er bare hæsligt i sig selv. Og så skal man slås med den dårlige samvittighed oven i søvnløsheden og skrigeriet og tvivlen om, hvorvidt det er hjernehindebetændelse eller tandfrembrud.

Og derfor – hvis jeg nu var gift med Dr. McDreamy, så kunne jeg bare spørge ham! Han ville VIDE om det var det ene eller det andet!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

16 Kommentarer til Mc Dreamy in my dreams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.