Min slags dag

I tirsdags var virkelig en overordentlig behagelig dag!
Stille og rolig dag på job. Hjem, sidde og kigge på pigerne. Blive hentet af Astrid og kørt til Østerbro. Her lykkedes det mig at købe for 2000 af mine egne, hårdttjente kroner lækkert tøj fra Black Swan, mens jeg spiste luksus flødeboller og chips og drak bobler. Og hyggede med et antal veninder.
Herfra blev jeg kørt videre til Den Sorte Diamant, hvor jeg satte mig på 2. række og gik i gang med at spotte bloggere. Der var ikke så få!

Så gik Caitlin Moran på. Og jeg elskede hende. Hun var ligesom bogen. Ærlig, morsom, sympatisk og inkluderende. Jeg kneb en tåre da hun blottede sin kvindemave og brugte den i en kærlig joke. Det er noget af det mest befriende jeg nogensinde har bevidnet. Hendes feministiske smil.
Jeg har hugget Jennies billede fra Instagram:

20130918-184112.jpg

Bagefter stod vi i kø med et glas vin og tusind damer, for at få vores bøger signeret.
“Er I et band? I ligner et band! I burde lave et band” sagde hun til os. Og fordi jeg hedder Julie kom hun til at fortælle mig en hemmelighed, som jeg har LOVET aldrig at røbe. Hun råbte SCHYYYYSS på en meget insisterende måde efter mig.

20130918-184448.jpg

Det var simpelthen sådan en festlig dag. Og hvis du nu gik glip af foredraget, så er du heldig. Du kan se det her. Jeg synes personligt ikke den interviewer de har valgt er den bedste jeg nogensinde har oplevet, men hvad ved bønder også om fisk… Caitlin er fremragende, det er da det vigtigste. Hvis du spørger mig, skulle Julia have interviewet hende… det virker da som om de to er skabt for hinanden, hvis man læser Julias blog. Glæder mig til at læse mere i Femina snarest, om hvorvidt de fik slikket hinanden i ansigtet og stjal mere fra Gyldendal.

Jeg kan lide Caitlin Moran af mange årsager. En af dem er, at hun sagde, at hun altid går efter at se lidt “rough” ud. På den måde får folk ikke for høje forventninger til dit udseende og så slipper du for at hoppe på botox vognen, når du pludselig en dag ikke kan leve op til de forventninger længere. En smart strategi.

Hvis jeg husker det, trækker jeg lod om bogen i morgen. Nu vil jeg lige lave nogle feministiske flødekartofler og en grydesteg, fordi jeg elsker det og finder stor fornøjelse ved det.

Dette indlæg blev udgivet i Humor, Hverdagsliv og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Min slags dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.