miraklernes tid er ikke forbi


Ja, så kan man lære det kan man. Tror I ikke, at barnet der kun vil sove med mors bryst og godt kan være en time om at blive overtalt til at sove, hun bare var så nem for sin moster??
Kl. 21.15 sov hun og det efter ti minutters gråd, mens hun lå i mosters arme på vores seng og fik sunget mester jakob om og om igen.
Kl. 21.30 faldt mosteren i søvn også, så vi fik først sms'en om den vellykkede mission 22.30, så vi havde nået at sidde på nåle en times tid 🙂

Kl. 24 kunne vi ikke holde til mere, og de andre gæster var ved at nå en grad af beruselse, vi ikke længere kunne følge med i – Stoffer var da lidt snaldret, men ikke meget, for Klara står jo stadig op kl 6 -6.30
Jeg ville ikke drikke for meget, for amning er jo stadig mit hovedformål i denne verden, men jeg fik da en enkelt lille gin-drink og efter 1½ års afholdenhed skal jeg love for at den smagte rigtig dejligt.
Desuden ville mosteren gerne møde nogen af sine venner i byen 00.30, så vi tog en taxi hjem og mødte en glad og stille og træt Klara, der lige var vågnet igen. Hun blev meget glad for at se mors madpakker, så vi gik i seng og så sov vi alle sammen lige til halv 7, hvor Klara ville op.
Hendes far stod op med hende og jeg dovnede videre. Så gik de to en tur da Klara blev træt igen og nu er de lige vendt tilbage med morgenbrød og thebirkes.
Dejllig weekend.
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.