Musthaves II

Der var visse mangler i det forrige indlæg, så der suppleres her med flere underdele samt fodtøj. Meget vigtige items.

Musthaves this season, hvis du er chubby småbarnsmor med rande under øjnene og sofaen fastmonteret på røven:

Fodtøj

Der er faktisk flere muligheder. Du må nok undvære de højeste stilletter, eftersom dit tyngdepunkt sandsynligvis aldrig bliver det samme efter graviditeten (erne) og de er bare ikke skide behagelige at gå langt med barnevognen i, eller løbe efter uvorne tumlinge. Man kan forsøge, hvis det virkelig betyder så meget for en, men vær opmærksom på at du også er blevet ældre og knyster og åreknuder er kun et splitsekund væk. Så vær god ved dine fødder. De skal hjælpe dig år frem, når du skal springe op hver eneste gang du netop har sat dig, for at hente mælk, banan, en ren gaffel, køkkenrulle, mere slik eller hvad de små folk omkring dig nu forlanger.

Angulus. De laver dem til dine børn, men de laver dem også til dig. I denne vinter er det oplagt med de lækre med uldfor – jeg har haft et par støvler som dem her og jeg frøs aldrig! De er gode til nederdele og kjoler, især hvis man ellers nemt føler sig for fin i kjole. Så kan de give lidt tyngde.

yay 

Der er også disse, som er enormt praktiske i slutningen af en graviditet. De er gode at gå i, varme nok til det meste og så kan man tage dem på stort set uden at bøje sig ned, fordi de er uden snørrebånd, men med lidt elastik foran. Så når maven er i vejen, kan du stadig få sko på uden assistance fra andre.

yeah 

Når det bliver varmere i vejret, så er der flere muligheder. Den lille fikse kittenheel er in igen denne sommer, og den kan selv de mest balancemæssigt udfordrede af os mestre. Der ud over er flats og ballerinaer også stadig ok, og sidst men ikke mindst den elskelige klipklapper. Dem kan man ikke få for mange af. Ankelstøvler og helt flade sandaler er også på mode endnu. Heldigvis er der også plads til plateauhæle, og de giver en god højde uden at det føles så svært.

Hvis der er nogen, der kender gode skobutikker online, så smid gerne et link for jeg kender ikke så mange.

Marc by marc jacobs – total forårets pastelfarve! Set på udsalg hos www.myshoes.dk

is-sko 

Wedge sandaler fra Siegerson Morrison, www.net-a-porter.com

yeah mf´er 

Birkenstock sandaler. Jeg elsker dem. Har nogle slidte nogle i pink, men de skal da gerne erstattes af en moderigtig nude farve i år! Set her.

nude
 

Klipklappere. Havaianas er min favorit. Igen – pasteller – jeg begynder at vænne mig til dem og er lidt glad for de farver nu… og mine fødder bliver altid brune, fordi jeg går i sandaler fra maj til oktober. Jeg for brug for mange. Set her.

rose mintnudechocolate

Og så er jeg vild med stort set alting fra Helene Steensbys sommerkollektion. Der er både pasteller og tykke hæle for alle pengene!

 

 Underdele.

Ud over de altid elskelige pyjamasagtige bukser, som jo er med enten løbegang og snor eller med elastik i livet, så kan mor-med-maven gå efter alt andet med fleksible taljer.

Noget af det mest behagelige er ting med bred rib i livet. Det kan være bukser eller nederdele – rib er så behageligt. Og passer alle. Man kan også gå efter snor og elastik, men det er altså ikke lige så behageligt, fordi det er smallere og skær mere ind i dine elskovshåndtag. Rib giver desuden en vidunderlig fleksibilitet. Du kan bruge det både før, under og efter graviditet. Det tilpasser sig DIG og ikke omvendt, og hvor ofte står man ikke og råber af sit tøj “det er dig, der skal passe MIG, dit lede par jeans!!” Det har rib forstået. Hvis du er høj, kan du sætte din ribtalje lavt. Og hvis du er lav, kan du hive den længere op. Du kan også variere og gøre din nederdel kortere eller længere.

Desværre er der mest til børn på nettet, indenfor denne stil. Børn må åbenbart hellere have det rart. Vi andre skal lide. Men du skal gå efter noget som den her, fra Mors kludeskab. Og LIS kan garanteret også nemt sy dem. Det er noget med en halv sol eller noget, hvis man selv vil sy.

lækker 

Da jeg boede på amager købte jeg to nederdele i denne stil, og dem bruger jeg stadig. De var syet nede ved Gavin, men jeg ved ikke om hun syr til børn nu. Jeg VED bare der garanteret er mange der syr og sælger de her nederdele på nettet, så gider I ikke lige komme med et link?

Er den helt gal med maven, så kan jeg varmt anbefale de der ventejeans med rib i livet – de er pragtfulde, også efter fødslen. Især hvis man ammer udendørs i de kolde forårs måneder, er det en stor fordel med det varmende stykke rib op om maven og lænden, når man hiver op i overdelen. De fås i de fleste ventetøjs butikker og H og M har også nogle glimrende nogen. Jeg vil slet ikke begynde at afsløre hvor længe jeg gik med mine, efter min sidste fødsel – men jeg indrømmer gerne, at jeg savner dem meget!

jeans 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

19 Kommentarer til Musthaves II

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.