Nå, men intet er som bekendt så skidt…

at det ikke også er godt for noget. Man må jo videre, man må se på de lyse sider, man må ryste det af sig og komme over det og tænke, at der findes jo værre ting i verden. Det var bare lidt åleskind og lidt plastik. Det er jo ikke sådan, at nogen er døde af varme i en bil, eller at nogen stjal Agnes, Gud forbyde det!

Og det gode er:

– jeg slipper for at bekymre mig om, om min pung bliver stjålet til Coldplay koncerten.

– jeg kan skifte læge med det samme, når jeg alligevel skal ned og betale for et nyt sygesikringsbevis, og jeg har ønsket mig en ny læge i flere år.

– jeg skal shoppe en ny pung. Og uh, det bliver svært. Skal den være større, samme størrelse, en anden farve eller samme farve? Jeg var virkelig glad for den her lille pung

pung  Det var sådan en her, men bare i en mørk grøn, som de ikke laver mere. Den var nok 6-7 år gammel. Kan ikke huske det, men ved at jeg købte den da jeg boede på amager. Den er smart fordi den kan være i en bukselomme, og der er kun lige plads til kort og lidt kvitteringer og en enkelt mønt, og jeg går aldrig rundt med kontanter. Og jeg tog kørekort så sent i mit liv, at jeg er sluppet for de der mega store gammeldags kørekort. Så mit kan godt være i sådan en lille fin en her. Men skal det være sådan en igen? Eller skal jeg prøve noget andet? Og hvad? Kom med forslag og links!

Ellers er jeg ret udhvilet. I ren depression gik jeg i seng før 22 i går, sammen med Agnes. Så jeg har fået en god nats søvn. Nu glæder jeg mig bare rigtig meget til Stoffer og Klara kommer hjem – også selv om jeg jo ikke er her, når de kommer. Jeg er i Jylland, til Coldplay. Og Agnes er her, sammen med moster Ingrid. Det er noget værre rod, og jeg glæder mig bare til alle er hjemme, samtidig. Jeg dur ikke til det her stresseri med så mange planer. Og der virker forkert og tomt her, når Klara og stoffer ikke er hjemme. Her er så stille. Jeg kan bare bedst lide, at folk er dér, hvor de skal være.

Nå. Men bliver det regn i Jylland? Jeg ved ikke, om jeg gider slæbe regnfrakke med. Måske kan man købe sådan nogle engangs-lette nogen derovre? Og jeg skal huske mine ørepropper. Og en madpakke til i bussen. Nårh ja, og billetterne.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Nå, men intet er som bekendt så skidt…

 1. Kirsten skriver:

  Sådan en havde jeg også. Bare i karry-farvet. Jeg har den stadig, men nu bruger jeg denne her: http://www.magicworld.dk/default.asp?Action=Details&Item=2785
  -bare med plastikhåndtaget taget af!!?!
  Købte den over nettet, dengang de endnu ikke kunne købes i butikker. Den er super, hvis du savner lidt at tale om – alle kommenterer den. Mobilen kan være i, nøglerne og det hele. Og så er det den taske, jeg ellers aldrig har gået med. Men i lommen kan den ikke være.
  Og tillykke med, at du nu med god samvittighed må ud og købe dig en ny 🙂

 2. Mette skriver:

  Øv – man føler sig så krænket når den slags sker, tanken om andre der sidder og roder i ens pung… æv.
  Nå, men jeg ville sige Orla Kiely. Laver nogle fantastisk fine punge, især “stem” printet er fint. Jeg har en lille flad model der også gør sig mest til kort og sedler. Men har dog et lille mønt-lynlås-rum uden på. Min er købt via ebay, hvor der godt kan være noget at spare…

 3. Karen skriver:

  Uhh ja Orla Kiely – Ønskede mig sådan en taske for mange år siden men kom fra det igen. @Mette: Tak for reminderen!
  Jeg tror de forhandles i en butik på H.C. Ørstedsvej 35 der hedder http://www.taskeriet.dk/ eller Louisianas museumsshop.

 4. Karen skriver:

  Det er bare mig igen – fandt lige ud af Orla Kiely taskerne forhandles hos Superlove på Nørregade 45 lige ved siden af Pias tegnestue. Tjek også hjemmesiden http://www.orlakiely.com

 5. Marie skriver:

  Hej Julie. Hvornår må man høre noget om den Madonna-koncert du var til? Bare ventet i spænding i 800 måneder på sådan et indlæg.
  PS. aaaaargh med den pung. SÅ svinet.

 6. birgitte skriver:

  Der er fine håndlavede punge på folksy.com. Bare søg på ‘wallet’ eller ‘purse’. Jeg kan godt lide den her: http://folksy.com/items/30339-flower-leather-purse-wallet?shop=yes
  Og så er det i øvrigt gratis at få nyt sygesikringsbevis, tror jeg. Jeg har i al fald aldrig betalt for det.

 7. Mette skriver:

  Ja, det er også super fint det orla kiely – mit budget rakte dog ikke til taske, men kun til pung…
  Kan godt se min besked ikke var så service minded uden forhandler-oplysninger.

 8. Annette von Pond skriver:

  Julie, du skal da have en af mine Doggiebags – den er super cute. Og hvis nogen skulle få den tossede tanke, at franare dig den, så er et blik på muskelhunden nok til, at de lader den være. Se det jo smart! 😉
  http://www.fabjapgalleries.com/product.asp?product=114

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.