Noget at glæde sig til

Det kan man da altid finde.

Jeg fik aldrig læst den her roman af Don DeLillo færdig, jeg tror ikke jeg var i humør til den. Men det ser faktisk ud som om jeg er i humør til filmen.

Noget andet man da altid kan være i humør til, er den her – så er der endelig trailer, og så er Alcide kun med i et enkelt lille klip, hvor han knækker ryggen som en gammel bedstefar?? Lidt skuffende. Okay, helt ærligt, så ser den faktisk temmelig dårlig ud. Men hvis nu jeg går ind og ser den omkring ægløsning, med min twilightmødregruppe, og vi æder os en pukkel til i running sushi først, så tror jeg, jeg overlever.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Noget at glæde sig til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.