Ny krimi af Julie Hastrup

Den 24.5. udkom den seneste krimi af Julie Hastrup. Jeg har læst den første og var rigtig godt underholdt, eller hvad man nu kalder det… det er jo ikke sådan hahaha underholdt, men du ved, den var godt skruet sammen. Jeg blev bange.

Siden jeg læste den første af hendes nu fire krimier er der så sket det, at jeg er holdt op med at læse krimier. Jeg magter simpelthen ikke mere død og ødelæggelse. Jeg er tilbage i chick lit bøgerne, og så supplerer jeg med ungdomsbøger. Og ja, der sniger sig da lidt død og ødelæggelse ind der også, med alle de zombier og vampyrer og apokalypser, men det er ligesom noget andet. Det er ikke så nært og realistisk. Endnu.

Nå. Men forlaget eller Julie Hastrup, jeg er ikke sikker på hvem, har sendt mig den her nye krimi. Og jeg er ikke spor i tvivl om, at den er rasende god. Folk står allerede i kø til den, oppe på biblioteket. Derfor skal den ikke bare ligge her og skræmme mig på den passive måde, den skal videre. Du kan vinde den.

Fortæl mig, hvad du er allermest bange for her i verden. Eller hvordan du overvandt en frygt? Eller whatever, bare skriv at du trænger til en ny krimi. Skriv en kommentar, og så trækker jeg lod på fredag!

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Give away, Sponsoreret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

16 Kommentarer til Ny krimi af Julie Hastrup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.