Nyt år – ny vægt?

Så er det sådan man ved, at det nye år er startet:

– når alle reklamer der kommer ind af din dør indeholder cross-country-trænings-rædsels-maskiner, og en milliard forskellige light produkter og svedbånd og kogebøger med salat, skridttællere og sved transporterende elefanthuer og endda NUPO – halllååå venner, har I ikke læst det om, at det ikke virker i længden? Når I stopper, tager I det hele på igen, nu plus 20 kg. OG I ødelægger jeres organer, som ikke er bygget til at tåle så store udsving i vægten. Nupo er bare SÅ 1984!

– når samtlige dame- og ugeblade i hele januar består 80% af kure, motionsplaner, grøntsagsopskrifter og pilates øvelser (og de resterende 20% er vand)

Jeg der i mod – jeg går mod strømmen. Jeg har besluttet IKKE at tabe mig, for jeg har alligevel ikke råd til nyt tøj. Og så er det praktisk med naturligt fedt lag, når man bor i en minus 4 grader varm lejlighed. OG man får way færre rynker, når huden ligesom spiles ud indefra af det naturlige fedt. Det er derfor jeg ikke ligner en på 30. Endnu.

Ligner ikke en på 30, men føler mig efterhånden som en. Ved ikke om det er kulden, eller hvad, men jeg har sindsvagt ondt i knæene hele tiden. På sådan en gigt-måde. Og i fingerled og tåled. Og ankler. Overvejer at købe sådan nogen angora-uld knæbeskyttere og lange uldne underbenklæder. Fryyyyser og bliver IKKE holdt ordentlig varm at specialekæresten! En skændsel! Der har overhovedet ikke været noget uægteskabeligt samkvem i hele det her ÅR!!!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Nyt år – ny vægt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.