Ohhh ve, oh klage!

Selvmedlidenheds allert – læs ikke videre, hvis du ikke har en bred ryg og en spand til alle mine/dine tårer i nærheden.

Nå. Det er så VIRKELIG mandag i dag.
Hys barn HELE dagen. Hys hys hys. Alt sagt med pivestemme. Hun vil noget, hun får lov, så vil hun noget andet.
Og hvad fanden i hede hule helvede er det med mig og ovne?? Nej, jeg har ikke noget i ovnen, skulle jeg NOK hilse og sige, for nu er den nye ovn i den nye lejlighed OGSÅ gået helt død!
Hvor mange gange skal en kvinde flytte for at få en ovn der virker? Jeg kan ikke blive ved med at købe fast ejendom i hovedstadsområdet, udlukkende for at kunne tilberede ovnkartofler og ting i fad. Det er for dyr en løsning.
Havde kylling og fad med kartofler, hvidløg, aubergine, rødløg og gulerødder (med timian, groft salt og olivenolie, mmmm) stående i varmluftovn, og opvaskemaskinen kørte også. Så kommer stoffer og spøger om maden er færdig? Nej, den står da i ovnen, siger jeg lidt utålmodigt (underforstået DOHHH – kan du ikke SE det, nar?? Mænd altså!!) Og han siger så at ovnen da er slukket.
Det er den sørme også. Ikke med min gode vilje dog.
Ned i kælderen, tjekke alle sikringer osv, fik slukket tre gange for alt el i stuen og Klaras hys-niveau nåede nye højder, da der tredje gang kom sort skærm midt i Bjørne Brødre 2.
Så er gode dyr rådne, og vi ringer til stoffers far, som er til stor stor hjælp, især da han kommer med oplysningen om, at det måske er nogen ledninger der er brændt af/sammen/over inde i væggene.
Alletiders. Jeg elsker bare tanken om at hele lortet kan futte af omkring ørerne på mig, hvert øjeblik det skal være. Ser virkelig frem til dejlig og afslappet nats søvn, uden den mindste rynkede bekymring mejslet ind i panden.
I mit næste liv skal jeg simpelthen danne par med en håndværker. Jeg kan ikke holde det her ud et eneste sekund mere. Nogen, kom dog og RED mig!
Og så når jeg det her niveau, hvor alt er galt. ALT. Jeg er for fed, hvorfor kan vi ikke få den gamle lejlighed solgt, mit barn er for hys, min kæreste er ikke nok håndværker, jeg kan ikke finde ud af noget som helst, jeg er for fed, mit hår er ikke i orden, der er for mange uoverskuelige småproblemer, jeg er for fed, ovne brænder sammen bare jeg kigger på dem, der foregår elektriske ting og sager inde i mine vægge, jeg har ingen vinterstøvler ELLER penge – OG jeg er for fed!!
Og jeg kan ikke gå i seng, for så brænder hele huset ned.
Plus jeg er kommet til at læse en Stephen King roman, og det skal man BARE ikke gøre. Nu sidder jeg her og bare venter på de der møgunger der kommer ud af majsen og TAGER mig.
Men så behøver jeg da i det mindste ikke bekymre mig om resten længere.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 Responses to Ohhh ve, oh klage!

 1. Næsten30 skriver:

  Åh nej – sike en dag! Ved ikke om det hjælper på humøret, men det kan i det mindste kun blive bedre i morgen…

 2. Jumulius skriver:

  KAN det??? Hvem SIGER det? Hvem ved om himlen falder ned om ørerne på mig i morgen??? Jeg har stadig et køleskab der kan eksplodere og en bærbar der kan selvantænde…

 3. Suzy skriver:

  Jeg er også fed, og mangler håndværkere BAD. Og en karrierevejleder. Og har ikke loftslys i tre værelser. Det begynder at blive mørkt. Og mand der ikke sætter en ære i “hus”arbejde.
  Jeg tror bare at det er sådan der er, oppe i 30’erne.

 4. Julie skriver:

  Shit, suzy, hvorfor er der ikke nogen der har ADVARET os?? Nå, men nu virker det igen. Vi skiftede sikringer eeeeeen gang til og så ville de pludselig godt. Sært. Mht karriererådgivning, så læg dit horoskop, som du lagde mit! Det hjalp jo helt vildt meget!

 5. Suzy Q skriver:

  Pjat, det der hjalp var at du skrev ansøgninger, ikk. Det gør jeg jo ikk, vel.

 6. Julie skriver:

  Okay, men så har du sådan set også lige karriererådgivet dig selv. Skriv nogen ansøgninger. Jeg hjælper gerne. Lad f.eks. være med at skrive noget om dine sultne børn eller om malariaplagen i verden… Bare et råd.

 7. Sismofyt skriver:

  Julie, der er for meget belastning på den gruppe jeres el køre på.
  Jeres ovn skulle gerne have sin helt egen sikring.
  Ellers må i undlade at have det hele tændt på samme tid ;- )
  (hvis i bor i et hus hvor der ikke er stof ledninger kan i skifte til 13A istedet for de 10 der normalt er.)
  Held og lykke med det :- )

 8. Julie skriver:

  Tak for hjælpen 🙂

 9. tine skriver:

  hvis nu det er ledningerne i væggen…er der så ikke mulighed for at benytte sig af ejerskifteforsikringen og lader tidligere ejer hæfte for regningen??
  Håber humøret er bedre idag.
  Og kan det trøste dig lidt at jeg også er for fed og ingen penge har?
  Jeg har dog valgt at forsøde mig selv alligevel og skal klippes og farves idag. Og har forklaret min mand at det ER vi nødt til at bruge penge på, fordi med smukt hår kigger man ikke på den der extramave, som har det med at snige sig op under barmen :-//

 10. Sussi KU skriver:

  ja det er rigtigt! hjemme hos os må opvaskeren og vaskemaskinen heller ikke under nogen omstændigheder køre samtidig.

 11. Sismofyt skriver:

  *SS* Sikke en dag altså.
  Jeg er ikke for fed (i nu) men mit hår er super æv, frisøren tog ALT for meget og farven er ikke lys men gul (hvad er det lige de ikke forstår ved jeg hver gang siger klart og tydligt: Og jeg vil gerne have lyse striber ikke gule tak!)
  Jeg har ikke noget pænt tøj, har gået hjemme på orlov alt for længe, ved ikke engang hvordan man ligger en make-up snart. Og jeg skal starte på studie meget snart og overgive ekstrem hys unge til andre, både med et peeew og SHIT jeg savner hende sug i maven.
  Nogen der vil komme og rede mig også?
  Iøvrigt larmer min vaskemaskine noget så frygteligt, fordi fjederen i tromlen er gået. Lyder som om 2. verdens krig er brudt ud på badeværelset.
  Håber din dag er blevet bedre, hilsen en ny men nu fast læser af din blog :- )
  *Sismofyt, hvis mand iøvrigt er el-teknikker.

 12. Julie skriver:

  Sismofyt – låner ud ham ud?

 13. Næsten30 skriver:

  Hvis det så bare sker ved siden af komfuret – så kommer der fluks en eller anden håndværker og ordner det hele! Jeg VED det!!

 14. Sismofyt skriver:

  Ja desværre, sørma ikke meget man ser til ham med alt det udlån, og hvem har lige opfundet arbejde?
  Han skal vist faktisk forbi KBH imorgen hos en kunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.