Ønsk, og du skal få

Kender I det der facebook? Nå, men det er sådan en form for socialt forum på nettet, hvor du kan holde kontakten med en masse mennesker du kender og ikke rigtig kender.

Man kan bruge det til meget. Således er det lykkedes mig, via et opslag på min facebook profil, at skaffe mig en gratis flexa højseng til børneværelset. En kvinde som jeg kender fra dengang jeg var gravid med Klara og brugte netdoktors babyklub, havde en stående i kælderen, som hun bare gerne ville af med. I loooove it. Gratis ting styrer for vildt.

Derfor har vi været meget praktiske i weekenden, og nu er børneværelset mere færdigt end det var før. Sengen står der, Klara elsker den, Agnes har fået Klaras junior-vokse-seng sat i en ret vinkel ind under højsengen, og så er der lidt hule ved siden af.

Kristoffer stod op kl. 9 og kørte på eget initiativ i Ikea (han er meget lidt som de fleste mænd, også på det område, han elsker Ikea. Det er altid ham, der vil have alle mulige ekstra dimser fra køkkenafdelingen med hjem). I dag kom han tilbage med forlænger ledninger og lyskæder med LED lys og en helt ny madras der passer til Klaras nye seng. Og så satte han lyskæder op, og nu er der maks bordello-hygge i hulen under den høje seng.

Senere besøgte vi folk der netop har fået yndig baby. Kun en uge gammel. Og dejlig som hun er, på trods af hamskifte, øjenbetændelse og skaldethed. Jeg elsker bare babyer, det gør jeg altså. Skørt. Jeg vil have en til. Gad vide, om man kan ønske sig en via facebook?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

12 Kommentarer til Ønsk, og du skal få

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.