Overskudsmor

Nå.

Men jeg har besluttet at være sådan en der ler fjenden op i dens åbne ansigt. Så nu skal jeg holde hårdt mod hårdt og bevise … et eller andet.

Til trods for, at det hverken lykkes mig at sove igennem eller at gøre rent og rydde op, så har jeg besluttet, at nu vil jeg være sådan en der syer selv. Fordi det da er lige hvad der mangler. Ikke? Oven i speltbollerne og den hjemmekogte øko mos af bær og frugter fra haven (og fra naboens have… scchhhy!)

Så kan jeg sidde der med mit plettede tøj, mit anstrængt-hysteriske grin, mit lasede selvværd og mine grålige daggamle ansigtsfolder og æde speltboller og sy børnetøj. Jeg synes det er en god og pletfri plan. Og sådan en har alle da brug for.

Jeg starter ud med allerede at springe over, hvor gærdet er lavest og har derfor bestilt et sy-survival-kit for dummies hos dem her By-Mom. Fordi, som de skriver i deres logo – mit barn er unikt og det må godt kunne ses… på andet end skorperne af snavs bag ørerne og 11 tallerne af snot under næsen (som btw egentlig ikke er særligt unikt ift. børn). Nå. Men de er geniale henne hos By Mom. Man kan selv vælge model, stof osv og så sender de alt hvad man skal bruge. Således har jeg nu modtaget allerede udklippet stof til tullebukser str. 80 i flaskegrøn velour, pink-rød stribet rib til kanterne, rulle med tråd, lille pose med passende antal knappenåle (JA, de har også sendt knappenåle med!) bukseelastik i passende længe og en udførlig skriftlig syvejledning. Det kan ikke gå galt.

Eller. Okay, det kan altid gå galt, men hvis det gør det, så er det i hvert fald ikke By Mom´s skyld.

Og jeg er jo ikke liiige kommet ind med 16 toget, så jeg er lidt smart. Jeg tegner lige mønsteret af på noget bagepapir før jeg syer bukserne sammen. Så kan sy millioner og millioner af tullebukser. Jeg bliver sådan en, der lige siger “vil du have et par tullebukser?” til alle i mødregruppen. Tullebukser bliver den nye værtindegave! Jeg vil sy dem i liberty babyfløj og i velour og i alle faver. Med applikationer på knæerne og med stofbetrukne knapper som pynt ved linningen. Det bliver de flotteste tullebukser nogensinde og mit barn bliver VILDT unikt. As if hun ikke altid har været det. Tss.

Nå. Men så fik jeg lyst til også at sy en spencer og jeg kan desværre ikke løfte sløret for mere omkring den ide, for jeg har udviklet en helt virkelig utrolig unik ide, som ingen af jer copycats må hugge. Men er der nogen der ligger inde med et godt mønster til en spencer ca. str. 80? Jeg ved godt man kan gå på biblioteket og låne ting, men helt ærligt, det har jeg ikke tid til. Kun hvis en af jer siger PRÆCIS hvilket materiale jeg skal bestille hjem. Og jeg gider ikke de der Meedom og Meedom bøger. De er kedelige og alt tøjet ligner sække.

Shit. Nu vågner min baby. Er altså ikke sådan når kunst og kreativitet skal presses ind i tidsintervaller af 20-30 min., 3 gange om dagen…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

19 Kommentarer til Overskudsmor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.