Påskeferie

Harj harj, her har I mig tilbaaage, som en semiberømthed engang sang på tv.

Vi har worn på fyen. Og jeg taler igen som ham der skuespilleren, der spillede Egon Olsen, gjorde det i Matador. Hvad var det nu han hed? Kom han ikk lige fra Svendborg au?

Nå, men jeg prøvede at blogge derovre fra, men det ku je itte. Da va da nou heel gal med dejn der internetti. Ha bløw bar ve mæ å sie te mæ, at je itte hae a'gang til nou som hælst. Det var jo ren raesælsfuult.

Vi har hygget os og spist lammekølle og fundet påskeæg ude i haven. Forklar mig lige een gang til, hvorfor det er en påskeHARE der lægger de æg? Ved godt jeg aldrig har været matematiker, men det der det er da simpelthen ikke logisk?? Vi gik også en lang tur ved vandet og som altid gik det op for mig, hvor meget jeg savner det. Jeg overlever seriøst ikke en sommer mere på 4. sal. Jeg skal have et drivhus NU. Og et træ. Som jeg så vil give et knus, hver dag. HVER dag. Ellers lavede jeg ikke noget som helst. Jeg sov længe og læste en bog. Og så stort set ikke mit barn i 3 dage. Hendes standardsvar var; NAAAARRRJJJJ, MORfar skal!! Arme gamle mand, som pludselig skal alt muligt, selv skifte bleer og læse prinsessehistorier. Og han kan jo ikke sige nej.

På vej hjem gjorde vi et pittstop i Hvidovre og legede i Malo's have, sammen med Familien Malo. Især Mathilde, er Klara god til at lege med, men lillebror Alexander er også så stor nu, at de sagtens kan skændes med ham om dukkevogne osv også. Nybagte boller og sol i haven – ren idyl. Jeg snakkede ikke om andet, end hvor gerne jeg vil flytte.

Og så den der sag med, hvor dårligt folk lever på asylcentrene… ja, hallooo, hvad havde I REGNET med??? Var der seriøst nogen politikere, der gik rundt og troede, at det var FEDE steder at bo? Jeg mener, allerede i 8. kl. besøgte jeg et flygtningecenter på sydfyn, fordi jeg skulle skrive en artikel til skolebladet om det. Allerede dengang var jeg forarget over, at 5 unge mænd boede på et 10 m2 værelse. I årevis. Hell, de bor der sikkert endnu. Altså jeg er jo rørende enig med de der politikere i, at det er uværdigt, at der skal gøres noget osv, men gider de lige lade være med at lyde så skide overraskede, når de fortæller om det??? De skal da ikke lade som om de ikke godt VIDSTE, hvor meget forholdene er forringet på de områder. Fra skidt til endnu værre.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Påskeferie

 1. Farmer skriver:

  Det dævelskav a i maskin ka å vær uti ve mej.
  Og så skal vi, når du er færdig med at stoppe kvindehandel, i gang med at nedsætte ventetiden for asylansøgere. Det er klientgørelse af værste skuffe.
  De kommer som initiativrige overlevere og bliver i vort system omformet til sociale klienter.
  Det kører efter devisen: Lær at arbejde sort eller rådn op.
  Hvad i al verden ligner det, at vi skal arbejde til vi er skindøde, mens disse unge asylansøgere ganske enkelt ikke må røre en finger, hvor meget de end gerne ville.
  Så. Nu holder du kæft, Farmer.

 2. Maria skriver:

  Altså – altså…han hed Ove Sprogøe – og han kom fra Odense…faktisk er han født praktisk talt her rundt om hjørnet – og har gået i skole en snotklat (okay – måske tre eller firesnotklatter…) herfra…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.