Post bryllup

Hold da op… HOLD da op! Sikken fest vi har haft.

Det var, helt kort sagt, det bedste bryllup nogensinde. SÅ sjovt og festligt og afslappet og hyggeligt og romantisk. Man bør altid gifte sig, mens man stadig er nyforelsket. Det giver mening. I skulle se billederne – de svømmer helt hen i hinanden, de unge mennesker. 

Måske kan I godt se nogle billeder. Jeg skal lige spørge fotografen og brudeparret.

Aj, men det var så fedt. Vi var hjemme omkring 4.30 og festen fortsatte til 06, hvor min søster og hendes mand måtte smide de sidste gæster ud for at kunne lukke festen ned.

Der var buffet og balkanband og swing dj. Der var 110 glade, hovedsaglig unge, mennesker og et utal af ekstremt morsomme sange, indslag og taler. Der var kulørte lamper og flere gaver end de kunne pakke ud. Gommen græd, min far græd, min søster græd – alle på skift. Det var stort. Bordplanen var total gennemtænkt – jeg sad i mellem gommens fætter og hans kæreste, og de har netop fået sig et kolikbarn. Så jeg brugte et par timer på at overbevise dem om, at det er en velsignelse i forklædning. Tror de blev overbevist. Sad også sammen med gommens søskende og de er simpelthen så søde.

Jeg videofilmede alle sange og taler og indslag og min far der danser polka og swing med de unge damer. Stoffer klipper det sammen til en bryllups film, inkl. still billeder.

Jeg havde en grøn silkekjole fra Rützou på, siden I nu spørger. Jeg havde ellers købt en ny blå en fra Noa Noa, men den havde jeg på på Rådhuset og dér kom jeg til at se mig i et helfigur spejl og så skulle jeg ikke have den på om aftenen. Så jeg tog den grønne, som jeg havde på til Agnes´s barnedåb. Den er flot.

Brudepigerne var virkelig dygtige under vielsen og da de senere var med på Wagamama, hvor familien – den nye udvidede – spiste frokost. Kl. 15 blev pigerne hentet af farmor og farfar og så kunne vi andre slappe lidt mere af og gøre os klar til det store brag.

Min fætter Thomas var fotograf og han er virkelig god og har udstyret i orden, så der er mega mange gode billeder. I får lige lidt af pigerne, mens vi venter på at høre, om vi må vise flere.

brudechicks

Og her er mit nye absolut yndlingsbillede af Klara

Ihhh - kunst 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Post bryllup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.