Puslespillet

1. Hvis vi bliver boende her, men lægger lån om og køber en ny brugt bil, sætter vaskemaskine i køkkenet, laver børneværelse i det lille rum og køber sovesofa til stuen;

Fordele – stadig tæt på stort og godt netværk af venner og familie. Billig husleje. Centralt. Stoffer får ingen transport tid på arbejde. God og velkendt institution til Klara. Lejligheden stiger fortsat og opsparingen vil vokse igen. Når stoffer får job, får vi bedre råd og flere muligheder.

Ulemper – jeg får omkring 50 min. i bil til arbejde. 50 m2. 4. sal. Og kan jeg overhovedet huske, hvordan man kører bil??

2. Hvis vi flytter til Helsinge;

Fordele – jeg får 5 min. til arbejde, HVIS jeg skal arbejde dér (de ved det stadig ikke!! Skal starte i Helsinge og blive der indtil august, og så måske til Gilleleje. Rod.) Ville spare rigtig mange penge på minus shopping.

Ulemper – dårlig offentlig transport, langt til alt og alle, ret ussel lejlighed vi så på i dag, husene er stadig dyre og grimme, hvis jeg skal arbejde i Gilleleje bliver det helt umuligt, og stoffer får også meget transport til Kbh. og vi skal stadig have en bedre bil. Lidt for lille by. Ingen gode skobutikker.

3. Hvis vi flytter til Helsingør;

Fordele – god offentlig transport. Stoffer tager tog til Kbh. og jeg tager (ny) bil til Helsinge eller Gilleleje, eller hvor de nu sender mig hen. Dejlig by. Sikken en gågade!!! Nemt med tog til venner og familie i Kbh. SUPER dejlig lejlighed, som vi så på i dag.

Ulemper – prisniveauet er stadig ret højt. Kender heller ingen.

Okay, vi kan vist sagtens se, hvor det bærer henad. Helsinge er ude af billedet. Og hvor er det irriterende, at de ikke ved, hvor de helt vil have mig, efter august. Skal snakke med banken i morgen, og så tager vi den derfra. Nægter at linke til drømmelejlighed i Helsingør, for ingen må købe den før os. Men jeg sværger, vi ville ikke hjem derfra i dag. Og haven, altså – midt i byen, men i lukket baggård, ingen støj, men 5 min. til gågader og butikker, 10 min. til havnen og stationen. Bærbuske, legeplads, andre børn i bebyggelsen. Charme. Det føltes som MIT. Stoffer havde købt den på stedet, hvis han havde haft muligheden. Men nu er det jo mig, der ved alt om finanserne, så han må trække vejret dybt og tænke på noget andet.

Jobbet ser godt ud. Jeg mødte en del af de kommende kolleger i dag, og de var søde og naturlige mennesker. Jeg skal så starte i Helsinge d. 1.4., for at komme ind i deres meget specielle data base system, og lære min nærmeste børnebibber kollega at kende. Kan ikke huske, hvad hun hedder, men der er en god chance for at det er Lisbeth eller Kirsten. Det hed de faktisk allesammen… Men hun havde også en datter, der hedder Klara!

Da vi så endelig er vel hjemme, hiver Klara pludselig en lille sort plys-mus op af forlommen på smækbukserne. "hov" siger hun så, "den her er da ikk vores, mor!" – Nej, mit barn, det er det ikke. Den har hun så stjålet i den lejlighed i Helsingør… Men mit gæt er, at de får mere travlt med at lede efter deres kat, som mægleren var kommet til at lukke ud, lige før vi kom, end med at lede efter kattens legetøjsmus. Som nu er immigreret til amager.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Kommentarer til Puslespillet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.