Søvnhuller

Så skete der det, der begynder at ske, når man er så træt. Eller okay, der sker to ting. Det ene der sker er, at man begynder at falde i søvn bag rattet, når man har en times kørsel på arbejde.

Det andet der sker er, at man begynder at falde i et søvnhul under putning af baby (som teknisk set ikke er baby mere, men come on, hun vil altid være min baaaaabyyyyyy).

Så egentlig burde jeg være friskere, for nu har jeg sovet fra 20 til 7.30. Men så vågner jeg jo kl. 01, da stoffer går i seng. Og jeg har alt tøjet på og ligger i en utrolig usmart, smertefuld, vinkel med min ene arm, og Agnes har lagt hovedet oven på den krimi (Kunsten at dø, af Anna Grue) som jeg læste i mens jeg puttede baby. Og så må jeg op, børste tænder, smide tøjet, lægge brillerne i vindueskarmen, stille vækkeuret – for ja, jeg skal jo på arbejde nogle lørdage. Og jeg må også lige ind og se om Klara ligger forsvarligt, og fjerne diverse puder og bamser, så hun reelt kan strække sig ud i sin seng. Og ikke bliver kvalt i søvne.

Og det er ikke for at være ond ved mænd, men MIT eksemplar tænker altså ikke på den slags. Det er min aftenrutine. Han siger; nu går jeg i seng. Og så børster han tænder og går i seng. Jeg siger; nu går jeg i seng – og så rydder jeg op på køkkenbordet, smører creme på fødderne, tjekker diverse børn og deres senge og dyner, lukker en masse vinduer og åbner andre, tjekker at døren er låst, tømmer min taske og fylder en anden, børster tænder, børster hår, smører creme på hænder, lægger ting på plads og SÅ går jeg i seng.

Nå, men det var et sidespor. Jeg vågner som sagt kl. 01 og går i seng igen. Og er gået glip af god hvidvin og aftenhygge med gæster der er kommet helt fra Århus. Så sover jeg lidt mere og så vågner Agnes kl 05 og mosler rundt indtil mit vækkeur ringer kl. 7.30.

Og så stod jeg op og nu er jeg på arbejde. Igen. Og er lige træt.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Søvnhuller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.