Så bliver det ikke meget bedre!

Mødte så underboen i går. Ai men altså! Omkring de 60, BØRNEhaveklasse lærer! Har boet der i 11 år med 3 forskellige børnefamilier oven på, og har selv små børnebørn (hvoraf et OGSÅ hedder Clara!), så hun er helt indforstået med den almindelige larm. Og havde desuden ikke så meget i mod at blive vækket af lege-larm søndag morgen, da hun alligevel tit skal op og i KIRKE!! Jamen helt ærligt – kan man få en bedre underbo? Nårh ja, og så har hun en sød hund, som er glad for børn og som Klara straks elskede, og som gør hvis der kommer fremmede. Perfekt. Og hun virkede meget ansvarsfuld, naturlig, sød og venlig. Og som en der også har styr på fælleskontoen og hvad der skal vedligeholdes næste gang osv.

Og haven derude var det længere fremme, så nu kan man bedre se, hvad der er i den i forvejen. Masser af løgblomster. Flere syrener – en busk og et stykke hæk! Elsker syrener. Et lille lyserødt blomstrende træ – japansk kirsebær, eller sådan noget? Og så var der to steder, hvor der allerede er lagt fliser – et til bord og bænke område, og et lille et, hvor der også før har stået et legehus. Og hun sagde, hun ville sørge for at slå græsset inden vi flytter ind. Nå, men så er det nu, det ikke kan gå hurtigt nok med at få skrevet under.

Og jeg har alletiders dag på arbejde i dag. Har bare ben og fryser IKKE. Har nye blå sandaler på. OG har fået frie hænder mht til lidt indkøb af nyt legetøj og udsmykning af børne afd. Altså – får LØN for, at sidde og SHOPPE på nettet, for ANDRES penge!

Og stoffer har lige sendt en mail og spurgt om vi ikke skal pakke mad og tage med ned til amagerstrand i aften. Klart – det er da det vi skal! Måske kan man skaffe en engangs grill et sted?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Så bliver det ikke meget bedre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.