Så er den ged barberet… eller – solgt!

Ta da daaaaaaaaaaaa

Jeg har solgt min lejlighed.

Jeg

har

solgt

min

lejlighed

!

I dag. Har lige været ude og skrive under. Så tog det også kun et år og tre måneder. Bagateller. Og okay, så er vi i alt gået 600.000 ned i pris… bagateller. Nårh ja, og vi kommer til at skylde banken lidt, og det var jo oprindeligt ikke meningen – bagateller! Nu er den i hvert fald solgt, og jeg kan komme videre med mit liv. Rene linier. Ingen hængepartier. Videre i livet.

Og det man skal huske at fokusere på er, at hvis vi ikke havde sat den til salg for et år og tre mdr. siden, så var den aldrig blevet vurderet så højt. Og så havde jeg ikke haft den million i ryggen, da vi var i banken og blive godkendt til det nye lån, og så havde vi ikke boet det her pragtfulde sted i dag. MED friværdi.

Og så havde vi boet i en 2 vær. på 4. sal endnu – og siddet der og set de 600.000 smuldre væk, alt i mens vi drev hindanden til vanvid og Klara kedede sig og skulle sove i samme rum som os.

Så alt i alt – det kunne ikke være gået anderledes, når man ikke kan spå. Havde jeg kunnet spå, så havde jeg jo bare sat den til 1.5 for et år siden, og så havde den været meget billig dengang og var røget med det samme. Skidt med det. Det er bare penge. 600.000. Ikke græde over spildt mælk.

Det sjove var, at min ejendomsmægler faktisk havde fået lyst til at købe den selv. Men han synes ikke, han kunne, fordi han jo var for insider osv. Og nu var der jo også en anden køber. Langt det nemmeste og mindst komplicerede. Til det svarede jeg; mmm, okay.

Men det jeg gerne ville have sagt var; byd 100.000 mere end dem og et hurtigt knald i kopirummet, så er den din! Bare for at se hans pæne ejendomsmægler korrekthed krakelere lidt… 

Nå. Men efter at jeg havde skrevet under på salgsaftalen nød jeg en fridag på amager. Man savner det jo lidt. Der er åbnet en nye sushi restaurant på amagerbrogade! Og en øko hudpleje shop. Og så var der jo udsalg. Fik købt to par gravid-jeans til mig selv og en vindjakke til Klara. Hyggeligt, men udmattende. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

24 Kommentarer til Så er den ged barberet… eller – solgt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.