Så har vi balladen…

Ja, det her bliver sådan et dybt suk-indlæg. Et åååhhhh fuck-indlæg, et hvad sagde JEG? indlæg.

GÆT hvem der ikke har modtaget nogen barselsdagpenge på sin konto? GÆT hvem der bare vidste, at de ville fucke det op for mig? Hvem er “de”? Ja, det må I nok spørge om. Hvis jeg vidste det, ville jeg ringe og klage. Det er vel det såkaldte “ydelsesservice”, eller også er det min arbejdskommune der ikke har sendt de rigtige papirer?

Men GÆT hvem der for 14 dage siden havde telefonisk kontakt med BEGGE parter, bare for at sikre sig, at alt var i orden? Og GÆT hvem der fik det svar. at alt var som det skulle være og at pengene nok skulle komme??

Og som om det ikke var nok, så ligner min lejlighed Beirut 1982. Vi har været på fyn hele weekenden til familiefest, og nu er der vasketøj og pakkenelliker og legetøj over alt. 

Og hvad så, kan man spørge? Gør det noget? I teorien nej. I praksis ja. For i morgen kommer min mødregruppe. Og ikke bare de to af dem. Nej. Også to mere, som ellers var holdt lidt op med at komme. Nårh ja, og en helt ny en, som lige er flyttet hertil. Nårh ja, og sundhedsplejersken. Og nååårh ja, en studerende fra freakin Surhs Husholdningsskole!!! Som vil fortælle om børns kost og ernæring.

Så oven i al elendigheden, skal jeg altså have en eller anden fremmed 22 årig studerende ind i mit hjem i morgen, og hun skal stå her (i nullermænd til anklerne) og belære mig om, hvor vigtigt det er at jeg udskifter min karklud hver dag og serverer hjemmelavede måltider for mine børn, hvor grøntsagerne skal fylde 2/3 af tallerkenen.

Jeg har vidst det hele dagen og jeg har været hjemme hele dagen, med en stålsat intention om at rydde op og i det mindste støvsuge. Men nej. Jeg har ikke gjort det. Jeg har så også været alenemor til to hele dagen. Ham den anden tog jo frisk og frejdig på arbejde, og straks derefter til fodbold, hvor han nød den store ære at blive MOM – man of the match. Så kom han hjem og åd min gode mad, puttede Klara og så tog han afsted igen, i biografen. Helt ærligt? Behøver jeg sige mere? Taler det ikke for sig selv?

Jeg vil sgu også have en MOM – mum of the match. Hvornår sender de det guldur?

(PS info til indebrændte: der er speltmel til en 10´er posen i Netto i denne uge)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Kommentarer til Så har vi balladen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.