Så står verden ikke længere

Der er sket noget forfærdeligt. Min søsters kæreste har slået op med hende. Han læser ikke med her – så vidt jeg ved, så jeg kan godt være ærlig og sige, at jeg synes det er så tarveligt.

Okay, så han synes ikke han har de rette følelser for hende, til at starte en familie osv. Det er fair nok, det kan man jo ikke argumentere imod. Men timingen – mand, den er dårligere end alle mænds dårlige timing til sammen.

Den korte version er, at de har været sammen siden de var 17-18 år. De har været fra hinanden og sammen igen, flere gange. Når de har været fra hinanden, har de alligevel set hinanden hele tiden og leget kærester og ingen af dem har rigtig kunnet finde en anden, som de kunne lide lige så godt.

Sidst de gik fra hinanden, var det min søster der sagde stop, fordi hun er 28 og gerne vil have et barn. Og det ville han ikke. Så de slog op, flyttede fra hinanden og min søster fik den hyggeligste lille leje lejlighed i hjertet af Nørrebro, hvor hun altid gerne har villet bo. Hun blev glad, ting gik godt, men hun var stadig skruk.

Så kommer ham kæresten tilbage og siger, at nu vil han – surprise surprise – godt have børn alligevel. Hende, et barn, hele pakken. Han snakker om det hver gang de ses, han finder på skøre babynavne, han får 11 i noget med børneopdragelse på sit studie, og vi er allesammen glade. Min søster skal så lige til Spanien et semester og i praktik, men hun opsiger sin lejlighed, de finder en sammen og skal så flytte sammen igen, når hun kommer hjem.

Så kommer hun hjem, er hjemme i en uge eller to, og så slår han op. Han føler ikke det rigtige siger han, og hvis I spørger mig, så er det nok også stadig det med børn, som han ikke rigtig har lyst til alligevel. Tre dage før de skulle flytte ind.

Tre dage før. Så står hun der, med en alt for dyr lejlighed på Frederiksberg. Hvor hun hverken har råd eller lyst til at bo alene. Og den er indrettet på en måde, så hun ikke kan dele den med nogen, med mindre de deler soveværelse. Hun (og kun hun, ikke han) har lagt en mindre formue i depositum. Hun har opsagt sin egen lejlighed – han har stadig sin.

Hun ringede til mig, mens vi var i sommerhus og tudede og tudede og jeg har aldrig nogen sinde hørt min søster så ked af det før. Aldrig. Så jeg sagde, hun skulle hoppe på et tog, og så var hun hos os i nogle dage. Og vi fik vendt det fra offer/ked af det til handlekraftig/vred. Så til sidst kunne hun godt se, at hun kan finde en der er meget bedre end ham, og som ikke tager hende for givet. Og som gider ting og ikke er doven og teenage-agtig. Og som har ambitioner og mål og engagement og drive. Og som vil have børn og har kraftigt hår.

Så vi har brug for to ting nu. Og I skal hjælpe.

En lejlighed. I kbh. Det skal være leje, for hun har under ingen omstændigheder råd til at købe eller låne i banken. Hun er på SU. Det skal helst være en 2 vær. som hun kan dele med en veninde, til maks 6000. Eller et værelse på min. 20 m2 til maks 3000. Men en lejlighed er bedst, for hun er træt af at flytte. Hun har flyttet såå mange gange, fordi de hele tiden flytter sammen og fra hinanden osv.

Og en mand. Med kraftigt hår, mellem 28-32 år. Studerende eller færdiguddannet, men han skal have en smule ambitioner og engagement. Ikke sådan en, der ikke ved, hvad han vil. Han må helst være pæn-ish. Normal, i hvert fald. Han skal ville have børn inden for en nær fremtid. Ikke at hun, som sin søster (mig) har tænkt sig at blive gravid efter 4 mdr., men hun vil gerne vide at han vil have børn. Hun har ikke flere årtier at spilde. Han skal gide gå tur ved vandet et par gange om året. Han skal gide gå til koncerter, og lidt ud. Han skal være social og glad for andre mennesker. Han skal have humor og må godt være lidt venstreorienteret. Han skal være sådan en, der læser en bog ind i mellem og engagerer sig i verden omkring ham. Han skal gerne bo i Kbh. og på sigt have lyst til at flytte til Svendborg. Men jeg tror ikke, det er et helt fast krav. Han skal være glad for at rejse og for fremmede kulturer. Modig. God til at lave mad. Han behøver ikke være perfekt. (Personligt ser jeg gerne at han er håndværker, men det er ikke et krav hun stiller).

Jeg VED bare, at en af jer, kender en, der kender en, som kender en der har en lejlighed. Og en fætter der er lige i øjet! 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

45 Kommentarer til Så står verden ikke længere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.