Sært

Det virkelig sære er, at jeg i går talte i tlf med en dame på nogen lunde min egen alder. Uddannet inden for noget med kommunikation. Måske er hun endda yngre end mig. Men hun vidste ikke hvad Glee er. Seriøst. Er det mig der er naiv? Sidder der flere, som ikke ved hvad Glee er?? I folkeoplysningens navn – her er Glee: Det er en tv serie om nogle nørder på en high school, som går til kor. Værsågod.

http://www.youtube.com/watch?v=p80pq_2iKCk

Det andet virkelig sære er, at jeg først i aften skal i biografen og se Niceville. Jamen er det ikke underligt? Jeg har glædet mig så meget til den film. Jeg elskede bogen, jeg så frem til filmen, jeg går ofte i biografen, og alligevel er det først nu det er lykkedes?! Nok mest fordi de veninder jeg hyppigst går i biografen med altid vil se noget med nøgne mænd der slås og ruller rundt i mudder. Og lad være med at se så overrasket ud – der findes utrolig mange film i den genre. Senest overvejede vi at se den pæne unge mand Henry Cavill i den pænt dårlige film Immortals. Men den fik simpelthen for dårlige anmeldelser. Men han er pæn.

Vidste I, at det er ham Stephenie Meyer så for sig, da hun skrev Twilight bøgerne? Det er ham, hun ville have skulle spille Edward. Desværre tog det for lang tid, inden bøgerne blev til film og Henry blev for gammel. Øv. Men på den anden side, så havde vi aldrig mødt Rob, såå… okay.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

25 Kommentarer til Sært

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.