SameOld

Har haft et par stille dage, rent personligt, og trænger snart til at der sker noget. Johh, vi har haft en del juletamtam, men jeg mener nu nærmere, at jeg savner noget action bare for mig. Noget job, eller i det mindste en samtale, eller et eller andet!

Har ikke flere penge og mangler stadig Mr.Stoffers julegave. Men han har ingen ønsker, siger han. Han har jo alt. As if. Måske kan jeg betale den af i naturalier.

Har fire bedsteveninder i verden. Dem der fra rytmikfraktionen, med børn på Klaras alder, ikk? De er alle fire flyttet indenfor det sidste år, de tre af dem i hus. Og nu er de to af dem også gravide igen. Hvornår rykker jeg lige? Skal de nu allesammen sidde på cafeer hele efteråret uden mig? Det hører da ingen steder hjemme??

Haallooååå – univers – jeg vil godt bede om en ændring på et eller andet område NUu! Og jeg veeed godt at sidste gang jeg panikkede og bad om den slags, så mødte jeg stoffer, forlod min eks og blev gravid fire mdr. senere… Men hey – jeg tager chancen! Bring it on, din dit store dovne univers! Hvad som helst – jeg tager udfordringen!

Vent, hvad siger du?? Arrggh – en uge hjemme på Fyn? Sammen med min mor??? Nej vent vent, jeg mente det ikke – lad mig bare sidde her og forsumpe! Alt andet end det!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to SameOld

 1. Stine skriver:

  Kan vel tænkes at manden har alt!! Mener stadig at årets væreste ønske kommer fra min mand.
  ” hvis du mener at jeg skal have en gave, kan du så ikke sende det beløb du ville give for, til et eller andet velgørende??”
  Tak for det ønske din odder…. måske jeg havde lyst til at give dig et eller andet, som du bare gerne ville have!!
  Ha´ nu en rigtig god jul i familiens skød……….
  Mvh. Stine

 2. Suzy Q skriver:

  Jeg støtter ideen om at kalde sin mand for en “odder” engang i mellem *GGG* En overset, men meget rammende, mulighed! Tak Stine!
  Suzy

 3. tine skriver:

  Uff, har det lidt ligesom dig Julie. Synes også at der skal ske “et eller andet”, men kan ikke definere hvad det skal være.
  Har fedt job og skal ikke have flere børn..og min mand er også helt tålelig at leve sammen med, så jeg ved ikke hvad der skal til for at jeg er tilfreds. Måske 4 millioner i Lotto???

 4. Carina skriver:

  Sig mig lige hvad er det med jer bibliotekarer, hvorfor skal alt betales af i naturalier???? Jeg har ALDRIG hørt andre (almindelige) mennekser bruge det udtryk.

 5. Julie skriver:

  Måske er det bare fordi vi bibliotekarer 1) har et stort og lidt forældet ordforråd? 2) er nogle frækkerter inderst inde? Spørg din mand Carina, han må jo vide det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.