Stemnings rapport

Jeg har ikke noget at skrive om, så det er jo som det plejer at være.

Og så kommer der en masse om, hvor fint det sådan set er, at gå og rense jord for skvalderkålsrødder derude i Vanløse. Og at jeg har købt en lille winther cykel med støttehjul til Klara og at en enkelt tur ud af asfalt på stille villavej gjorde udslaget. Nu kan hun cykle, det stakkels befriede stenbrobarn. Hun bruger heller ikke ble mere, men til gengæld halter hun stadig. Billederne er desværre lidt utydelige, fordi de er taget med telefon.

Ny cykel

afsted går det!

Jeg har fjernet visne stauder, og egentlig også en del der var på vej frem, men jeg vil jo ikke have den samme slags i hele haven. Nogen af dem fører sig lige lovlig meget frem. Har også klippet alt dødt af de der brombær og derved opdaget at de ikke har torne. De er ok.

Stoffer har slået græsplænen med motoriseret plæneklipper som hører til derude, og han var så meget mand i bar overkrop i mens. Nu er han så den, der damper tapet af. Og jeg er hende, hvis negle er klippet helt ned, men alligevel efterhånden er permanent sorte af jord. Min nakke, der i mod, er rød af sol.

Har plantet roser og lavendler i potter, og små sommerblomster langs kanten af et bed. Valgte totalt mormor-blomster… flittiglise og tagetes. Så sagsøg mig dog. De er farvestrålende, okay? Og nemme.

Modtog i dag georgine knolde af svigerinde og de kommer i jorden i morgen. Hvor jeg også forsøgsvis vil så morgenfruer, lathyrus og blomsterkarse/tallerkensmækkere, bare for at se, om de når at komme.

Vi har været til navngivningsfest i Valby hele dagen, ved noget familie. Det var varmt og hyggeligt og tog lang tid.

børn til fest

Klara faldt i søvn på vej hjem i bilen, så vi har haft en stille og lang aften alene nu, og har set Troja. Filmen altså. Det var ikke sådan at vi pludselig visualiserede os selve byen. I morgen skal vi ud i Huset igen og om eftermiddagen til 30 års fødselsdag hos min veninde siden børnehaveklassen.

Og her er bare et gammelt billede der lå på telefonen. Se lige, hvordan det er taget midt i et fald! Eller også er hun en rap flamengodanser midt i et knips…

Caught in the act!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Responses to Stemnings rapport

 1. Maria skriver:

  Fik totalt grineren over det sidste billede – især efter at jeg vitterligt hørte flamingo knipsene ! 🙂

 2. Sanne skriver:

  Hey din telefon kan da ikke tage billeder?!??!??! – Det er fedt det sidste billede!!!
  Det lyder skønt med det hus – glæder mig meget til at se “mormor haven” :o)

 3. Julie skriver:

  Stoffers kan…

 4. Eva skriver:

  Halter stadig…. Halter det yndige barn? Hvorfor gør hun det?

 5. Irene skriver:

  Annette, børn der lige har fået ny cykel og er fra stenbroen og bliver lukket ud på motorvejen, ups, stille villavej i forstæderne, for at lære at cykle. De halter …

 6. Annette skriver:

  HAHAHAHA…. Ja, du har nok ret Irene! Hvis det virkelig er sådan det forholder sig vil jeg foreslå en cykelhjelm til den bette – jeg synes ikke rigtig jeg kan få øje på nogen på billederne! Skal i den forbindelse UNDLADE at berette om mine oplevelser på afd. 2093 på Rigshospitalet (neurokirurgisk intensiv).

 7. Lone skriver:

  Lathyrus er kønne men kan være giftige, så de ærtebælglignende frugter der kommer, må Klara (eller nogen som helst andre) ikke putte i munden. Kig efter spanske marguritter, hortensia og blåpuder…knap så meget mormor, men farver så det basker.

 8. Julie skriver:

  Altså, hun har en cykelhjælm, men den opholdt sig på amager i gerningsøjeblikket. Halterriet tror jeg skyldes et vrid på et glat badeværelsesgulv, men det er svært at sige, for hun har ikke på noget tidspunkt klaget sig. Jeg lagde bare pludselig mærke til det. Bliver hun ved, vil vi naturligvis opsøge lægen.

 9. Annette skriver:

  Børn skal ikke halte. Hvor længer har hun gjort det? Nu har jeg jo lige været til eksamen i pædiatri og ved derfor at der er mange børn der får artrit – især i de store led (hofte og knæ)…. Smut en tur forbi jeres egen læge hvis det ikke er forsvundet om nogle dage.
  Og god fornøjelse i haven…

 10. Sussi KU skriver:

  Så er det vist på tide at du får skrevet en ny post, Djuliet 😉 jeg har abstinenser. Er lejligheden blevet solgt? Er køkkenet blevet købt? hvaffornet har du bestemt dig for? hvor mange over- og underskabe? Hvad laver stoffer? Har datteren fået en avis-rute, nu hvor hun næsten skal have den plettede bjergtrøje?

 11. Rikke skriver:

  Ja, kan du så komme igang 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.