Stemnings rapport

Jeg har ikke noget at skrive om, så det er jo som det plejer at være.

Og så kommer der en masse om, hvor fint det sådan set er, at gå og rense jord for skvalderkålsrødder derude i Vanløse. Og at jeg har købt en lille winther cykel med støttehjul til Klara og at en enkelt tur ud af asfalt på stille villavej gjorde udslaget. Nu kan hun cykle, det stakkels befriede stenbrobarn. Hun bruger heller ikke ble mere, men til gengæld halter hun stadig. Billederne er desværre lidt utydelige, fordi de er taget med telefon.

Ny cykel

afsted går det!

Jeg har fjernet visne stauder, og egentlig også en del der var på vej frem, men jeg vil jo ikke have den samme slags i hele haven. Nogen af dem fører sig lige lovlig meget frem. Har også klippet alt dødt af de der brombær og derved opdaget at de ikke har torne. De er ok.

Stoffer har slået græsplænen med motoriseret plæneklipper som hører til derude, og han var så meget mand i bar overkrop i mens. Nu er han så den, der damper tapet af. Og jeg er hende, hvis negle er klippet helt ned, men alligevel efterhånden er permanent sorte af jord. Min nakke, der i mod, er rød af sol.

Har plantet roser og lavendler i potter, og små sommerblomster langs kanten af et bed. Valgte totalt mormor-blomster… flittiglise og tagetes. Så sagsøg mig dog. De er farvestrålende, okay? Og nemme.

Modtog i dag georgine knolde af svigerinde og de kommer i jorden i morgen. Hvor jeg også forsøgsvis vil så morgenfruer, lathyrus og blomsterkarse/tallerkensmækkere, bare for at se, om de når at komme.

Vi har været til navngivningsfest i Valby hele dagen, ved noget familie. Det var varmt og hyggeligt og tog lang tid.

børn til fest

Klara faldt i søvn på vej hjem i bilen, så vi har haft en stille og lang aften alene nu, og har set Troja. Filmen altså. Det var ikke sådan at vi pludselig visualiserede os selve byen. I morgen skal vi ud i Huset igen og om eftermiddagen til 30 års fødselsdag hos min veninde siden børnehaveklassen.

Og her er bare et gammelt billede der lå på telefonen. Se lige, hvordan det er taget midt i et fald! Eller også er hun en rap flamengodanser midt i et knips…

Caught in the act!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Kommentarer til Stemnings rapport

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.