Stop, jeg vil af!

Nogen gange går det bare lidt for stærkt med udviklingen i sådan en 5 årig pige.

Det ene øjeblik sidder hun med et Alt for Damerne og snakker om at ville være PRÆCIS som Charlize Theron og spørger sin far “hvordan har hende her fået sådan en flot krop?” (og ja, jeg tænker at vi aldrig mere skal have dameblade liggende fremme nogen steder!)

3 minutter efter, viser hun mig en tegning hun har lavet, hvor prinsessen på ærten er i seriøse problemer, i og med der flyder lava ind på hendes gulvtæppe. Hun prøver at sejle på sin seng, over på den anden side, hvor der er tegnet et kaffebord. (og alle VED jo hvor sindssygt svært det er at få lava af gulvtæppet – det går bare ALDRIG af i vask, tænker jeg?)

Virkelighed – fantasi. Frem og tilbage med rivende hast. Nogen gange, kan jeg simpelthen ikke finde det rigtige ben at stå på!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Stop, jeg vil af!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.