Strøm

Ja, strøm har vi vel i og for sig, men internetforbindelsen er det så som så med. I morges fik jeg så endelig ringet til yousee og fejlmeldt himstregimsen. N E J, hvor var de kede af at høre om det! Det var virkelig mærkeligt, sagde de. Og de ville sende en tekniker ud inden for 2 hverdage. Men jeg er altså den skeptiske type, så jeg var lidt sådan yeah right… men nu er det allerede internet igen. Har teknikeren været der? Jeg ved det ikke. Har de truet mit net? Måske. Var de bare kommet til at unplugge mig under en vild fredagsbar? Muligvis. Men nu vil jeg skynde mig at skrive en masse indholdsløst pladder, så længe jeg har muligheden.

Jeg har billeder der brænder efter at blive vist frem. Se her – Styrmand Agnes på sejlerferie:

Og tjek for fanden da lige de krøller ud! Jeg har aldrig nogen sinde set noget så NUTTET! Jeg vil bare æde hende, hver gang jeg ser dem. Jeg ville dø, for at have sådan nogle krøller. Håber hun får lov af naturen, at beholde dem…

Og en weekend der skal fortælles om. Jeg var jo på Fyn. Kørte intet mindre end 239,5 km. i alt, bare for at sidde og nørkle og sladre i selskab med andre blogdamer på stoffer. LibertyLis lagde hus til, og der var ganske vist enorme mængder Liberty til stede. For en formue, faktisk. Imponerende. Og så var der Trine og Christina, og de var så søde og alting var så hyggeligt, at jeg fik det helt dårligt da Trine pludselig spurgte, om vi var klar over at klokken var halv fem. WTF-oplevelse. Skal da lige love for, at tiden flyver når man morer sig. Og jeg ville slet ikke hjem, jeg ville blive. Jeg vil bo på fyn, og nørkle og grine i døgndrift. Jeg vil sige mit job op mand! Og sy kugledimser full-time! Lis vil give en kr. pr. styk, så jeg skal bare nørkle omkring 20.000 kugler/md. for at kunne leve ok af det. Husene er jo billige på Fyn, ikke?

Nå, men jeg har lavet kugler ved hjælp af plastik skiver, som jeg ikke kan huske hvad hedder, men som jeg skal have købt mig. For de er enormt fancy og jeg har tænkt mig, at der nu skal være liberty-kugler på alt vores tøj. Alt. Også kristoffers. Jeg kan dække alle hullerne i hans sokker med libertykugler. At han så ikke kan have sko på, er en lille pris at betale.

Desværre var der en del, der meldte afbud. Men de kommer med næste gang. Og egentlig er en lille gruppe også rart. Så får man snakket mere, og alle de personlige semi-hemmelige historier kommer ud af skabene. Åh jo, de gør.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Responses to Strøm

 1. Christina skriver:

  Hej Julie, de krøller er da fine.. bestemt.. min Ida får garanteret hendes fars ståluld som gør ondt bare han krammer bamsen ved siden af.. Og så får sådan en som jeg – konekrøller? Jeg må sætte billede ind af mig på bloggen, så I kan se dem. Og de er fedest og mest accepterende, når jeg ikke har vasket hår i 3 dage.. og tro mig.. jeg er ikke til at spise..
  Det var en kanon dag.. Og ja – der blev fortalt mange historier og hemmeligheder.. det skal vi da bestemt gøre igen.. Du kommer så gerne til fyn.. husene er billige og lønnen nok en kjende lavere end i KBH – så???
  Men hvor kunne det være fedt at mødes hver søndag og sladre og lave dimser og toilet måtter!!
  Ærgerligt tiden gik så stærkt..!!!

 2. Katharina skriver:

  Ih det lyder hyggeligt med nørkleriet på Fyn!
  Læg billeder på af dine libertykugler da! og hvad hedder plastikdimsen?

 3. Trine skriver:

  Er bange for jeg allerede er kommet til at sy Liberty-kugler på bagdelen, for jeg kan ikke sidde stille af glædsomhed til næste gang vi skal nørkle-sladre!
  Kh Trine

 4. Pialouise skriver:

  Det lyder som en helt igennem skøn måde at tilbringe sin søndag på.
  Liberty kugler på strømperne – ja (drenge)sko er overvurderede….

 5. Lis skriver:

  Det var den H-Y-G-G-E-L-I-G-S-T-E dag ever!! Intet mindre! jeg har det præcis som Trine! Skal I noget i morgen?
  Plasticdimsen er fra Clover (og jeg glemte at købe en til jer igår -fyyyyy!Gør det på fredag, hvor jeg skal derind igen) og jeg mener den noget med easy-et-eller-andet…sikken en hjælp, hva…..
  JO! nu kan jeg huske det (har også kun gloet på skærmen med et tomt blik i fem minutter nu). Den hedder ‘easy yo-yo maker’!
  Den er jo egentlig til at lave de dersens rosetter med, men de er jo ikke kvart så søde som kuglerne.
  Hvis man ellers gad kunne man lave så mange, at man kunne sy dem sammen til et gulvtæppe á la det der Hay cph med filtkuglerne. Dér har du sgu dine første 20.000,-, Julie;) Og så er der jo hele 2 huse til salg på min lille provinsvej – hvad venter du dog på;)

 6. Lis skriver:

  og ps: Må krøllerne bestå for evigt! Suk, hvem der dog havde sådan et prinsessehår. Sgu den dejligste styrmand jeg har set:)

 7. julie skriver:

  Jamen jeg VED ikke hvad den plastdims hedder! Lis havde den fra Stof og Stil, men den er ikke på deres hjemmeside. Liiiiiiis – hvad hedder den??
  Jeg skal forsøge at tage kugle-billeder i morgen! Før og efter påsyning.

 8. Julieumulie skriver:

  Tror sgu snart jeg må ind og bruge lidt skejser i karlssons net butik.. ihh så meget fint!!

 9. Julia skriver:

  ARGHHHH HADER HADER HADER at være gået glip af det! Har I fundet en tid for næste træf?
  KH

 10. Julia skriver:

  Og Julie – tænk at du læser TWILIGHT! er virkeligt ked af at måtte krybe til korset, men jeg er VIIIIIILD med den serie. Og med teenagekærlighed. Det er lettere at bære når man er voksen og ikke vampyr.

 11. Anne skriver:

  Åhja, jeg er også stadig lysegrøn af ærgelse over at jeg sad i den modsatte ende af landet i søndags. Det gør jeg ikke næste gang!
  Og må ha’ fat på de vampyrbøger. Er jo stadig ikke helt kommet mig over at der ikke kommer flere HP’er, så hvis det her kan hjælpe lidt på savnet, er det mere end velkomment. Ikke at jeg får læst meget pt. – min datter øver sig i at være hyperaktiv og b-menneske, så der er ikke mange rolige øjeblikke i mine vågne timer. Forsøger at læse en (krimi?), som jeg har fået anbefalet: Historikeren, af elizabeth Kostova. Er ikke kommet ret langt, men den virker lovende.
  Nå, blablabla… igen.

 12. Anne skriver:

  HOV! Hvordan kunne jeg glemme krøllerne? Hende Agnes er jo så gennemført lækker, at det ikke ville være til at holde ud, hvis ikke det var fordi jeg synes at jeg ser antydningen af krølle i egen datters nakke. Men det kommer slet ikke op i nærheden af Agnes’ krøllethed. Hvad får hun at spise? Hvordan gør I?

 13. M skriver:

  Liberty-kugler? Er det sådan nogle skotter har under kilten?
  Shit, den var dårlig…
  Ser vi snart nogle billeder af disse kugler? For indtil da danner jeg muligvis forkerte billeder…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.