Stres

Jeg tror, jeg har fået det der stres? Staver man det med to s´er? Og hvornår går det væk igen?

De sidste tre uger har været så fyldte med alt muligt, at jeg dårligt har haft tid til at tænke en selvstændig tanke, og som en helt naturlig følge af det, er jeg begyndt at sove helt vildt dårligt om natten og at have mange plukveer om dagen. Nogen gange kan jeg slet ikke rejse mig normalt, men kun sådan foroverbøjet, fordi maven er helt hård.

Tror muligvis jeg tager en hjemmearbejdsdag i morgen. Skal alligevel bare ringe til alle mulige (og helt sikkert også umulige) teatre.

Jeg kan ikke engang samle mig nok til at beslutte et køb over internettet, og så står den altså grelt til med mig. Har fundet sådan en fin dragt med fødder, i uld, til februar-baby. Men jeg kan ikke overskue at trykke på KØB. Og hvad størrelse skal den være i?? Og burde jeg bare nøjes med en jakke/overdel, når nu ungen alligevel skal sove i sin voksipose ude i vognen? Men hvad med indenfor? Jeg vil gerne have det køligt i soveværelset, og hvis den minder om Klara, så vil den sparke dynen af konsekvent. Og så er uld med fødder jo superfint. Hjælp, hvor langt ude er man ikke, når man ikke kan handle? Tænkte også på det i tirsdags, i toget til Randers, hvor tog-stewarden med vognen spurgte mig; ønsker De at handle?? JA! Ja, jeg ønsker virkelig at handle! Men hvordan gør jeg? Hvad skal jeg? Han havde ikke svaret.

Og i går var vi til søndagsåbent i IKEA og kigge på køkken. Nu er pengene der jo. Og køkkenet skal i hvert fald være der inden februar. På en måde også gerne inden jul. Og stoffer har taget ferie i uge 48 for at sætte det op sammen med min far. Så vi skal jo vælge noget, vi skal jo beslutte os.

Men hvordan VED jeg om laminat eller massivt træ er det der gør mig lykkelig? Låger uden greb, eller med? Der er så mange størrelser vaske, så mange blandingsbatterier. Der skal lamper op, og hylder og kroge og og og. Det er store beslutninger for én der har problemer med at handle. Og hvad med det mest væsentlige – skal jeg have saltlakrids eller chips???

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Kommentarer til Stres

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.