Sushi – den nye pizza!

Og det er ganske vist, for Politiken skriver det selv. Og jeg vil da gerne give dem ret. Faktisk har min trang til sushi helt revolutioneret min take away mad. Jeg har ikke fået en pizza i snart et år, faktisk. Jeg gider det ikke, når jeg ved man kan få noget der er pænere, friskere, sundere og dejligere. Og da jeg den anden dag fik en sms fra hende her, der er min næsten-nabo, om at nu er sushi'en kommet til Jyllingevej, ja da ville begejstringen ingen ende tage. Om ikke i gå afstand, så i det mindste i cykel afstand nu, og det er da meget bedre end rødovre centeret eller nørrebro, som tidligere var der jeg måtte hen. Så den skal jeg prøve snarest muligt!

mmm

Og så er jeg blevet valgt ind i en faglig bestyrelse, nemlig bøfa, som er børnebibliotekarenes fagfiddelihut, eller noget. Herresejt mand, for alle ved jo hvor fedt bestyrelsesmedlemmer tjener, ikke? Sker nok ikke på det her niveau. Skal nok bare være glad for kommende konference i fuckholm. Som jeg muligvis selv skal betale for, det ved jeg faktisk ikke. Nå, men yaay og tillykke til mig.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 Kommentarer til Sushi – den nye pizza!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.