Tale er guld? Eller sølv? Tavshed??

Skal jeg holde en tale til min søsters bryllup i morgen? Ja, eller nej?

Og skal den starte som

a)

Jeg har to taler. En grøn og en gul. Hvafforn en vil I høre?

b)

Hrrrø hrrøø hrøøømmm! JAAH, jeg er jo ikke den store taler, men yada yada yada…

c)

TrehLØK for sjatan! Hik. I er baah ALLEtjiders! SKÅÅÅÅL!

d)

Ja, jeg er jo Mettes storesøster og har kendt hende i mange år. Her er et lysbilledshow. Her er Mette 3 år og har taget alt sit tøj af, mens hendes mor gik ud for at tage telefonen. Mette har malet sin 3 årige nøgne krop med grøn vandfarve over det hele. Grøn er stadig Mettes yndlingsfarve. Her er Mette 8 år og med en stor bule i panden, efter det slag jeg tildelte hende med en meter lang istap. Her er Mette 12 år og har brændt hul i sine forældres gulvtæppe med en forbudt cigaret. Her er Mette 13 år og bliver jagtet rundt på et torv i Sverige, af mig, med en mandshøj skakbrik.

Nå. Men det er alligevel også for sent at sætte et lysbilledshow sammen. Jeg må bare finde på noget at sige. Så.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

17 Kommentarer til Tale er guld? Eller sølv? Tavshed??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.