The end of the world as we know it

Meget apropos min yndlings REM sang, som de også spillede i lørdags, så går verden jo muligvis under i morgen. Noget med nogle skøre forskere i Geneve der vil tænde for en maskine og så er der en eksremt lille risiko for, at der opstår et sort hul som kan opsluge jorden. Hvis det sker, så vil jeg bare sige Tak for denne gang! Det har været skønt at skrive, pragtfuldt at få kommentarer og dejligt med alt det, som det har medført. I er de sødeste læsere i verden og jeg æææææælsker jer. Allesammen.

Men så blev jeg helt sådan, aj, skal man så holde Klara hjemme fra bh i morgen og sidde og kramme hende, og Agnes, og ligesom nyde de sidste sekunder? Nej, siger Kristoffer. Han skal i hvert fald på arbejde. Nå. Der er nok nogen, der har styr på prioriteterne, hva? Så tager Agnes og jeg da også bare til rytmik og går under i godt selskab. Men så får jeg dårlig samvittighed overfor Klara, der skal gå under helt alene… øv. 

Jeg læste også, at man kan spille på det. Noget med at oddsne er rigtig gode, hvis man sætter formuen ind på at jorden rent faktisk går under. Så får du dine penge igen en million gange. LIDT svært at nyde formuen dog, hvis man er blevet til ingenting i et sort hul… tror umiddelbart ikke de forhandler Marc Jacobs sko og sushi henne i det sorte hul?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RAb7CQpBtaw&hl=en&fs=1]

– jeg glemte helt at skrive, at på vej hjem fra REM koncerten i lørdags, gik der nogle jydske mennesker bag min søster og jeg. Følgende samtale udspiller sig:

Manden: det var da en ok koncert

Damen: ja, men hvem var ham der med den skøre stråhat på??

Manden: det ved jeg heller ikke. Mærkeligt countrynummer han spillede…

Damen: meget! hvad sku´det nu til for? Men de har det jo med at lukke alle mulige mærkelige mennesker ind på scenen…

Oh MY GOD! Jeg var lige ved at vende mig om og sige det til dem, men altså, den sjove mand i stråhat var så Mike Mills der har spillet bas i REM i tjahh, bum bum 20 år ca? Plus minus nogle årtier. Og han synger på mange af numrene. Jeg tror nok det var helt i orden, at han lige var med på scenen…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Kommentarer til The end of the world as we know it

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.