Til alle de rasende Celine Dion fans

Har først nu opdaget jeres rødglødende kommentarer til mit indlæg om MIT PERSONLIGE forhold til Celine Dion. Har faktisk ikke engang fået læst dem igennem endnu, men det er jo også irrelevant.

Indlægget afspejler -som alt andet i MIN PERSONLIGE dagbog, min mening om ting og mine oplevelser i mit liv. At jeg ikke bryder mig om celine dion og at hun skræmmer mig – det er et faktum, som intet i denne verden vil kunne rokke ved. At hun så har sådan nogen fans som jer, der virker både hadske og fjentlige og umodne – ja, det gør sådan set ikke min frygt for hende mindre. Tvært i mod øger det min mistanke om, at hun er en del af et verdensomspændende komplot.

I er dog tilgivet, for I er tydeligvis ikke ret gamle og børn kan jo være temmelig impulsive i deres meningsytringer.

Tjek også den ophedede debat på http://www.celinedion.dk/forum/topic/616/  – måske skulle de bare have holdt debatten der? Selv om det selvfølgelig altid er rart med en second opinion på de spørgsmål man nu rejser her i livet… Især kan jeg godt lide hende som mener, at jeg skal holde min mening for mig selv, for at de ikke skal have besværet med at blive sure 🙂 Hvor er det også hensynsløst af mig!

Til slut vil jeg bare sige – hav dog HUMOR, mennesker!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Til alle de rasende Celine Dion fans

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.