Tillykke til ham den anden

30 år. Noget af en bedrift. Og med et slag er jeg ikke længere samboende med en yngre mand, hvilket jo ellers eftersigende skulle holde en ung. Nå, skidt nu med det.

Han er jo en virkelig god mand og alt det, ved ikke rigtig om han vil have jeg skriver det. Måske ødelægger det hans image eller noget, men det er han altså. Jeg er meget tilfreds. Nogen gange er han måske en bedre far end han er kæreste, men det er ikke en skidt ting. Hellere det, end det modsatte, faktisk. Han ser også ret godt ud i en stram t-shirt, men det skal I ikke sige, at jeg har sagt. Jeg har givet ham et halstørklæde i fødselsdagsgave. Det lyder kedeligt ikke? Men det ønskede han sig altså. Det eller sokker. Pest eller kolera. Manden har jo alt han ønsker sig, øjensynligt?
Jeg har gået og tænkt, at jeg skulle huske at skrive, at når Klara siger blomster, så siger hun vonster. Og når hun vil sige "jeg bliver nødt til", så siger hun "jeg bliver nødt for". Hun er ellers ret god. Den anden dag viste hun mig, at hun havde skrevet M og O – hun mangler bare at kunne R, men den er svær. Det er min plan, at inden familien kommer til fødselsdags æbleskiver søndag, skal hun kunne sige "det er en irreversibel proces, farmor" – ligegyldig hvad farmor så end spørger hende om. Hvis jeg bare kan få hende til at sige det een gang, så er min dag eddermæme reddet. 
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Tillykke til ham den anden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.