To nye graphic novels

Jeg har længe gerne villet skrive om to flotte nye graphic novels, som jeg har fået fra forlaget Damgaard og i høj grad nydt. Men jeg har haft travlt herude på den anden side af skærmen – mere om det senere – og igen er Ann-Birthe kommet mig i forkøbet. Det er virkelig svært at skrive noget om bøger med billeder, når AB først har været der. Hun er simpelthen så faglig og så grundig, så i teorien kunne jeg bare nøjes med at linke til hendes fine anmeldelse. Den kan du læse her.

Men nej, sådan skal det da ikke være. Jeg vil gerne tilføje mine egne amatøragtige bruger-betragtninger.

Mørket venter, af Loka Kanarp og C/M Edenborg er en dyster og foruroligende historie om to søskende, der bor i en plejefamilie. Det er ikke den store lykke, og det er som om noget kalder på dem, ude i skoven. Et forladt og mystisk hus.

http://youtu.be/oxkuuCKM0Mg

Ja, den er ikke for små børn. Større børn og billedglade voksne vil dog nyde de flotte tegninger og den meget spændende historie.

Drømme og ønsker, af Henri Gylander er en mindre uhyggelig, men dog stadig følelsesladet historie. Treårige Henkki får at vide, han skal være storebror og vi deler hans drømme og ønsker for fremtiden med ham. Desværre går tingene ikke helt som han ønsker sig, og derfor kan denne historie også udmærket bruges af forældre til børn der ikke skal være søskende alligevel. Det er en bibliotekarting – vi tænker altid over, hvem der kan bruge bøgerne og til hvad. Det er en smuk historie om længsel og om barndommens oplevelser og de konsekvenser de kan få i ens voksne liv.

Forlaget Damgaard vil gerne forære en heldig vinder et eksemplar af hver bog. Hvis det er noget for dig, så skriv en kommentar herunder. Jeg kan varmt anbefale disse to fine fortællinger.

 

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser og tagget , , . Bogmærk permalinket.

17 Responses to To nye graphic novels

 1. Konen skriver:

  Vandt ikke ovre hos AB, men vil virkelig gerne vinde drømme og ønsker – så jeg er med 🙂

  (kan man abonnere permanent på lodder i dine give aways? Jeg vil jo altid gerne vinde)

 2. Barbara Krogh skriver:

  Åh. mig. Tag mig. Jeg vil så gerne være den heldige vinder! Det er liiige noget for os! Mig mig mig mig mig!

 3. Charlotte skriver:

  Det er noget for mig, øver mig i øjeblikket i at læse tegneserier med ungen. Først tog vi Garfield og nu er vi gået over til Steen og Stoffer.

 4. Carina skriver:

  Der vil helt sikkert være kamp om at læse den herhjemme

 5. Coralie skriver:

  Elsker at læse graphic novels, så det ville absolut ikke gøre mig noget at få udvidet kollektionen! 😉 Er især glad for ‘Coraline’ (i tegneserie udgaven), meget anbefalelsesværdig 🙂

 6. Anne Christine skriver:

  Jeg kunne vældig godt tænke mig at vinde dem, måske især “Mørket venter”, der lyder lidt lige som det spil der hedder Knock Knock http://store.steampowered.com/app/250380/, som jeg har haft fornøjelsen af at se min ældste søn spille. Dystert og til tider uhyggeligt, og i den sidste ende ganske foruroligende på en psykologisk måde.

 7. emma skriver:

  åh jeg vil gerne vinde.. vælg mig! 🙂

 8. Alberte Lynggaard skriver:

  Det ligner lige noget for mig! Nej hvor er de flotte og ser super spændende ud

 9. Tanja Jensen skriver:

  Åh… sikke en herlig giweaway her hvor sommerferien banker på døren og der for alvor bliver tid til at fordybe sig i bøgernes verden 🙂

 10. Lis Nielsen skriver:

  Dem vil jeg rigtig gerne læse

 11. Kirsten skriver:

  Det er noget for mig 🙂

 12. Jo skriver:

  Det lyder spændende!

 13. Damen skriver:

  Jeg har altid elsket både bøger og tegneserier med et lidt dystert indhold, håber heldet er med mig 🙂

 14. Christina C skriver:

  Vil meget gerne deltage 🙂

 15. Tina Rasmussen skriver:

  Uhh jeg ville så gerne vinde Drømme og ønsker.

 16. Pernille Hauge skriver:

  Åhr, det gad jeg godt vinde. Det er da en fin give away.

  Du er også meget velkommen til at deltage i min give away, hvor du kan vinde tre små haver med en masse frø og dyrke dit eget mikrogrønt. Se mere her: http://opdagelsesrejser.blogspot.dk/2014/05/give-away-vind-en-luksuspakke-med-haver.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.