Ude på kanten

Jeg kan stadig slet ikke slappe af. Faktisk er det nu værre end før. Nu er jeg så tæt på, det er næsten mit. Og så skal jeg vente til på mandag. Det overraskede mig noget i morges, for i går var vi bare så lykkelige og alting var så perfekt. Så det føltes som om jeg havde tømmermænd, da jeg vågnede i morges. Der er stadig ikke endelig afklaring på det største, jeg skal stadig vente til på mandag, jeg kan stadig nå at crashe and burn'e.

Hvis jeg gør det, så går der Maude i den. Så går jeg i seng. Så gider jeg ikke mere. Eller okay, den luksus har man så heller ikke længere, som nogens mor. Kan ikke blive i sengen i en uge, se tøsefilm og hyggesørge. Nå, men jeg tager i hvert fald mindst 5 minutter ude på toilettet alene, og brøler og sørger igennem dér så.

Men stop nu, sådan går det ikke. Det er mit. Mit, my own, my precious!

Kan dog altid få smilet frem på mit ansigt ved tanken om Woman og min nye FORFATTERkarriere. Burde måske få trykt visitkort? Julie_a, Erotisk Novellist. Der skal nok være nogen derude, som ikke så den komme. Stoffers bror og hans kæreste virkede i hvert fald en kende overraskede over den side af min personlighed. Men altså – jeg er alsidig, sådan er det. Og måske kan man drive det videre en dag? Måske skulle Joan Ø begynde at se sig nervøst over skuldrene? 🙂 Nahh… Kunne også ende som hjemmegående husmor, og så trække lidt ekstra til huse, som en af de der i telefonerne. Som lige fortæller dig, hvor meget mand du er, mens jeg i virkeligheden sidder og hjælper ungerne med matematiklektierne og er i gang med at pudse mit sølvtøj… nahh, nok heller ikke 🙂

Skal heldigvis arbejde i dag og hele weekenden, så jeg ikke skal gå derhjemme og tænke hele tiden.

Så også lige forsiden af BT på vej til arbejde i dag – så ham Daniel Agger tager sin mor med til udlandet? Han kunne da også bare have ringet til mig, hvis det er fordi han har brug for nogen til at passe på sig. Og på de der 350.000 kr. OM UGEN! Det kunne jeg sagtens finde ud af. Han er jo heller ikke særlig grim, så det skulle da være min fornøjelse. Julie_a, Fodboldkone og Erotisk Novellist. Ugens gæst i profilen. Hvordan klarer du presset, Julie? Tjohh, jeg får jo luft for en masse i min blog, og så kan Daniel heldigvis give en god massage. Mig skal I ikke bekymre jer om, søde venner på TV! Hvor satte jeg nu min Marc Jacobs diamantbesatte cocktail shaker? Jeg trænger til en drink!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Ude på kanten

 1. Dorthe skriver:

  Hel og lykke på mandag. Sms mig lige løsningen, så jeg ikke kommer til at gå og føle mig HELT udenfor …. er jo internetløs i 2 uger 😮
  Knus

 2. Carina skriver:

  Julie du skriver bare så godt, undrer mig over at alle damebladene ikke slås om at få dig med som skribent.
  Sjældent er man så underholdt som når man kigger her forbi
  Jeg krydser hvad der krydses kan på mandag.
  Knus

 3. tine skriver:

  Kan kun give Carina ret…Du er virkelig så god til at skrive. På min arbejdsplads er du nærmest KULT…God weekend, for dig ønsker jeg den må gå hurtigt så det kan blive mandag.

 4. Jens skriver:

  Hmmm.. det kræver seriøse overvejelser det her.. skal jeg så godt nok til at købe Woman ? – det er jo ligesom lidt henad købe kondomer da man var en lille dreng.. men måske kan kondomerne nu bare dække over købet af Woman ? – det kræver lidt tænkning..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.