Valgkaos

Så står det endnu tydeligere for mig – jeg bor bare helt forkert! Normalt kan jeg nu ellers godt lide Amager… der er noget charmerende ved at handle i et center hvor du støder på folk i træsko og jogging-suits købt i familiesæt. Fik de lov til at slæbe campingvognen med ind i Amagercenteret, så gjorde de det sq nok gerne. Men det må man respektere – det er immervæk gammelt arbejderkvarter det her, og selv om der er blevet byfornyet i stor stil, så er knallerter med mælkekasser bag på og førerer iført kansas-hel-dragter stadig et langt fra sjældent syn. Fred være med dem.

Men nu kommer så det her kommunevalgsfis. Og på min vej til arbejde i morges kunne jeg ligesom følge den politiske udvikling ind gennem byen og op nord på. Det er utroligt hvad man har tid til at tænke over, når man cykler…

Jeg lagde først mærke til alle de der plakater da jeg nåede til Østerbro. Det skyldes at der tilsyneladende er en overmåde stor koncentration af pæne unge mænd, som stiller op derude. Mest for de radikale. Jeg så da nok en 4-5 forskellige ansigter, som jeg godt kunne stemme på, hvis det var udseendet der stod på valg. Hvorfor har vi ikke flere af den slags på Amager? Jamen det er da fordi de BOR på Østerbro. Med deres kærester som givetvis læser jura eller er sygeplejersker og hedder Betina eller Rikke.

Længere ude på min vej bliver det så til Hellerup og der er det så folk af den slags der hedder Leslie til fornavn som stiller op og de er allesammen konservative og en lille smule venstre. Den slags går altså kun nord for byen. Leslie. Den holder ikke på Amager, han var blevet deporteret.

Nå, men nu var jeg så blevet opmærksom på det her fænomen, og hvor bydelsspecifikt det er, og så glædede jeg mig lidt til at komme hjem til øen igen og se, hvad vi så kan vælge i mellem herude. Og skuffet skulle jeg blive.

På Amager må vi åbenbart nøjes med f.eks. Regnbuefolket (gæt selv hvor de kommer fra) og deres Kærlighedspartiet. Tror ikke umiddelbart at de kan opfylde alle mine politiske ønsker? Kan især godt lide at de også opstiller Nisser. Man skal jo heller ikke diskriminere… Og så synes de, at vi lever i et "…samfund af deprimerede robotter." Kan en robot virkelig føle depression?

Så har vi Hampepartiet, og Cykel Logisk Institut (så han reklamerede med at være "Din Cykelborgmester" og sad på plakaten og lignede ham der fra Find Holger bøgerne…) , Sunshinepartiet, og sidst men bestemt ikke mindst min favorit, som troligt genopstiller hver gang der er valg; ham der Einer, eller hvad han nu hedder, med cowboyhatten. Man kan se ham på plakater rundt om metro og Amagercenter, men jeg kan simpelthen ikke finde noget om ham på nettet.

Jeg ved godt, at de opstiller i Kbh's kommune som sådan – men hvorfor ser jeg kun plakater med dem på Amager??? 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Valgkaos

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.