vender det nu?

Det håber jeg godt nok!! Vi har haft en rigtig skidt uge her, men lidt i går og så i morges, virker det anderledes, så måske vender det nu?

Ugen er gået med at stoffer ikke har været hjemme nogen dage, fordi de skriver opgaver. Det har været nogen rigtig lange, kedelige og hårde dage, når man nu ikke er vant til at være alene med Klara hele dagen, hver dag. Desuden var næsten alle rytmikmødrene syge, så vi var kun to mødre+børn på cafe i onsdags, og det kan faktisk godt mærkes at Klara ikke har fået ligeså mange bank af lille Iris, som hun plejer 🙂
Mødregruppen blev aflyst, så jeg føler lidt at jeg næsten ingen mennesker har set hele ugen.
Oven i det har jeg så været lidt halvsyg og ingen appetit haft, men det er vist også ved at vende nu.

Og så tror jeg også Klara er påvirket af, at hendes far ikke er så meget hjemme som hun er vant til. Hun har været usandsynligt pylret hele ugen og stort set hængt i mine bukseben fra det øjeblik stoffer går ud af døren til han kommer hjem igen, og hun kravler ham i møde med begejstrede støn – hun lyder lidt som en lille glad abe – huh huh huh huh huh 🙂

Nå, men i nat har vi alle sovet rigtig godt – eller – ikke stoffer, som først kom i seng halv 3 fordi han skrev opgave… Men vi andre har i hvert fald. Jeg gik tidligt i seng – 22.30 – for mig er det tidligt. Vi valgte at pleje parforholdet efter ikke at have set meget til hinanden hele ugen, så vi lagde en dyne på gulvet og tændte nogen stearinlys og noget god musik, og så fik og gav vi hver en halv times massage. Det var jo dejligt afslappende, så jeg gik i seng, rettede lidt på Klara der lå helt oppe i hovedgærdet og så sov jeg. Og jeg vågnede ikke igen før kl 06.15, hvor Klara stod op i sin seng og kiggede på mig og sagde små lyde. Det var jo helt fantastisk – for hele sidste uge, har hun insisteret på at stå op kl 5 og lave lorteble ud over det hele. Så det var en velkommen forandring 🙂

I går var også god, fordi vi fik flyttet rundt på møblerne. Nu står de mere sikkert for Klara, og pludselig har vi også meget mere gulvplads. Dejligt.

Nå. Men nu er det så lørdag og stoffer er taget ud på skolen igen og jeg trænger så meget til at se nogen folk. Jeg har lyst til at lave noget og/eller bruge nogen penge… Og så vil jeg gå i gang med at sælge mig selv til familie og venner, så Klara og jeg ikke skal sidde alene og spise hver eneste aften hele næste uge, når stoffer stresser med opgaver. Men heldigvis skal de aflevere d. 30. og så har han fri det meste af maj 🙂
kh julie

p.s.
Tak for alle de positive tilkendegivelser ang. rengøringssituationen. Jeg fandt hende inde på askalex.dk, under bijob, hvis nogen er interesserede 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.