Vi holder igen med giften

Helt ærligt, hvad er meningen? Er hele storkøbenhavn bare overladt til sig selv, pga et par latterlige helligdage? Og hvornår er alle indenfor sundhedssektoren blevet så kristne, at de partout skal holde hele påsken fri?

Min datter har tabt sit ene dræn, hun kan ikke høre noget og der løber ørevoks og væske ud af ørerne på hende. Hun er heldigvis glad og sover fint, så det kan ikke gøre ret ondt. Hun har heller ikke feber, så der er sandsynligvis ingen infektion. Men jeg ved det ikke, for jeg kan ikke finde en eneste arbejdende fagperson, der kan se på hende. Min ørelæge har lukket pga påsken. Min egen læge har lukket pga påsken. Og alle de læger hun henviser til på sin telefonsvarer, i tilfælde af noget akut, de har OGSÅ lukket pga påsken, siger deres telefonsvarer, når jeg ringer til dem. Så gik jeg så vidt som til at ringe op til vagtlægen – hvis telefonsvarer så fortæller mig, at de først åbner kl. 16.

Kl. 16???? Nårh ja, men så er vi da bare 500.000 københavnere som venter med at rode os ud i noget akut til efter den tid. Vor herre bevares.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Kommentarer til Vi holder igen med giften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.