Vi ses om et par dage

Skal lige læse den nye Harry Potter. Stoffer tog en pause fra sit lejlighedsvise klaphatteri i dag og udviste super-kæreste tendenser. Han tog ud for at købe sko og kom hjem med den nye Harry Potter. OG sko! Nu har han også kun snakket om at han manglede nye sko i omkring 1½ år.

Det tegner godt med Harry nr. 6 og jeg forventer at sluge den i morgen og måske tirsdag, når jeg nu alligevel ikke har noget arbejde. Har dog lige legeplads date mandag med Anna og Yannie (fransk-canadier – derfor sært navn. Vil ikke have at I tror jeg omgås folk der ændrer deres navn efter dyrt og fjollet råd fra numerolog. No offense numerologer derude, men jeg synes bare det virker lidt… fjollet…) – nå, men også deres døtre sara og maya, som er Klaras veninder nede fra vuggestuen. Når nu alle mine mødregruppe veninder har forrådt mig og har fået arbejde og købt huse osv, så må jeg jo finde nye mennesker der går hjemme og kan fylde min hverdag. Anna er jo så på barsel med nr. 2, så hun er nem at lege med. Og Yannie er så fransk-canadier og arbejdsløs og går på sprogskole for at lære den danske sprog, som er en svær en. Har I forøvrigt nogensinde overvejet, hvor sødt det lyder når en 2 årig taler blandet fransk-dansk? Maya er så nuser, når hun gør det, og hun kan også alle de der franske gestus'er og hele kropssproget. Så står sådan en 2 årig der og trækker skuldrene op om ørerne og løfter uforstående hænderne og spørger ou est la mama de Klara?

Har haft oprydningsflip her til aften og har indtil videre befriet den samlede husstand for:

– en bøtte halvtom hvid maling, der vist nok er for gammel.

– 3 par sko fra gymnasietiden, som jeg ikke har haft på i knap 10 år, og som jeg hellere ville dø end ses i.

– et tomt barbermaskinehylster, medsamt garantibevis fra 1993, som min eks må have efterladt oppe i det øverste garderobeskab i entreen.

– flere af stoffers sko, som han ikke kunne huske han havde, og som har stået inde i skabet i entreen siden han flyttede ind for snart 3 år siden.

– et par uldtøfler der bestod mere af huller end af uld, som jeg har haft siden jeg fik dem til jul i 1994.

Og nu er jeg meget meget træt og må gå i seng. Det er virkelig udmattende at rydde op, for slet ikke at tale om, hvor allergisk man føler sig. Støv er klamt. Fandt også en del fuldstændig ubrugte tasker og sko, som Karin lige må se om hun gider sælge på Den Røde Sofa.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Vi ses om et par dage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.