Vinder af Blogbogen

Agnes og jeg er alene hjemme i dag, vi har holdt fridag og leget med Mette og Eva. Moster Mette ringede med en ekstremt højlydt baby i baggrunden og sagde, meget diplomatisk, “hun er så … stimulanskrævende…” Og Agnes, der jo er kendt for at kunne køre selv 10 uger gamle hundehvalpe trætte, blev straks smidt i bilen og kørt til nørrebro, og et par timer senere sov Eva.

Nå, men vi er altså alene hjemme lige nu, og derfor spurgte jeg den 5 årige. “Agnes, kan du sige et tal mellem 1 og 32?” … hvordan 32? spurgte hun? 1 og 32? Bare sig et tal, sagde jeg så. 5. Sagde hun.

Så vinderen af Julia Lahmes nye bog, Blogbogen, er kommentar nr. 5, og så vidt jeg kan se, er det Erika. Så Erika – send mig fluks din adresse, og jeg giver den videre til forlaget der venligst sender dig bogen.

Tak til jer andre der ville være med. Og de af jer, der virkelig gerne vil blogge – GØR DET! Bare gør det! Se at komme i gang, det er skønno skønno.

Og til jer, der bare gerne vil vinde noget – stand by – der kommer en anden bog på lige om lidt. Og den er SJOV! Og vigtig.

Dette indlæg blev udgivet i Give away og tagget . Bogmærk permalinket.

One Response to Vinder af Blogbogen

  1. Erika skriver:

    Yeah, jeg er den heldigste kartoffel!!!! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.