Zoo og vinder

Jeg vil trække en vinder af krimien Alex.

Men først, vil jeg fortælle noget om, hvordan man vinder på målrettethed. For nogle uger siden, begyndte Agnes pludselig at tale om, at hun gerne vil i Zoo. Vi har været der før, ofte, men det er ved at være et stykke tid siden. Og nu vil hun altså igen.
Vi siger ja da, naturligvis, det må vi lige se på. Og så går tiden, som den jo gør, i verden generelt og i børnefamilier i særdeleshed.
Så dukker den her tegning op.

20140604-204649.jpg
Ja, vi er enige. Et vink med en vognstang. Men roser den bare og siger “nu må vi da også snart afsted… Barnet ved jo ikke hvor mange ben en elefant har??”
Men tiden går. Så får vi dagbøder. Dummebøder.

20140604-204821.jpg
Men vi handler ikke.
Så kommer dette dybt følte, lige ud af posen formulerede brev. I morges.

20140604-204911.jpg
Og som om skæbnen lytter, får Kristoffer samme dag et tilbud fra sin fagforening, om en aftentur i zoo. Sig godnat til dyrene. Gratis for børn, meget billigt for voksne. Så hun vandt på stædighed og timing og vi skal snart i zoo. Billetten er købt.

En anden der vinder på udholdenhed er Konen. Gennem år og flere blogs og alle børnene har hun kommenteret og læst. Så tillykke! Den første kommentar bliver stort set aldrig trukket ud ved lodtrækning, så denne her vinder du på stamina. Krimi Alex er din, for alle de første kommentarer. Du har fortjent det.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Zoo og vinder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.